JT Bergqvist Rainmakerin toimitusjohtajaksi

Hero_JT_Bergqvist

Rainmaker Groupin toimitusjohtajaksi on kutsuttu kokenut liikkeenjohtaja JT Bergqvist. Suomalaisen talouselämän näköalapaikoilla menestyksellisen uran tehnyt Bergqvist tarttuu innolla uuteen tehtävään:

”Työn tekemisen muodot muuttuvat, ja Rainmakerin kaltaiset työyhteisöt toimivat murroksen ytimessä”, hän sanoo.

”Olen iloinen, kun saan tulla mukaan edistämään tätä murrosta yhdessä rainmakerilaisten kanssa. Toinen kiinnostava näkökulma on teknologia. Rainmaker on ollut erittäin aktiivinen sekä uuden teknologian kehittäjänä että sen käyttäjänä. Voittava kokonaisuus syntyy, kun uuden työelämän parhaat käytännöt kohtaavat parhaan teknologian.”

JT Bergqvist on työskennellyt aiemmin teknologian ja palvelujen parissa muun muassa Huurre Groupissa, Elektrobitissä ja K. Hartwallissa. Nokian menestyksen vuosina hän vaikutti yhtiön niin sanotussa dream teamissa eli yhtymän johtokunnan jäsenenä vuoteen 2005 saakka. Operatiivisten tehtävien ohella hän toiminut myös useiden listaamattomien yritysten ja pörssiyhtiöiden hallituksissa.

”Myynnillä ja asiakaspalvelulla on ratkaiseva merkitys kaikilla toimialoilla, on kyse sitten kuluttajaliiketoiminnasta tai yritysten välisestä myynnistä”, Bergqvist sanoo. ”Rainmaker on noussut perustajayrittäjien kovalla työllä ja sydämellä oman alansa johtavaksi yritykseksi. Nyt lähdemme ottamaan kasvun ja kehittymisen seuraavaa askelta.”

Rainmaker Group on Suomen suurin asiakaspalvelu- ja myyntiyritys. Rainmaker palkkaa vuosittain yli 2000 työntekijää eri puolilla Suomea sijaitseviin toimipisteisiinsä. JT Bergqvistin edeltäjä, perustajaosakkaisiin kuuluva Markus Pyrhönen jatkaa Rainmakerin hallituksessa keskittyen jatkossa yhtiön kasvua tukevien yrityskauppojen valmistelemiseen ja toteuttamiseen. Rainmakerin uutena hallituksen puheenjohtajana aloittaa Jari Vesanen, joka on yhtiön toisen pääomistajan Divest Groupin perustajaosakas.

”Tavoitteena on kasvattaa sateentekijöiden perhettä merkittävästi suuremmaksi”, Markus Pyrhönen sanoo. ”Olen todella tyytyväinen siitä, että saimme JT Bergqvistin kaltaisen joukkuepelaajan luotsaamaan Rainmakeria.”

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja JT Bergqvist
Rainmaker Group