Tapahtumat osana tunnettuuden lisäämistä

Vaikka Rainmaker on Suomen suurin myynnin ja asiakastyön palveluyritys ja olemme tehneet jo vuosia menestyksekästä yhteistyötä tunnettujen suomalaisten brändien kanssa, meidän on edelleen tehtävä toimenpiteitä, jotta saisimme luotua enemmän tunnettuutta yrityspäättäjien keskuudessa. Tänä vuonna panostamme B2B-markkinointiimme, mikä sisältää useita erilaisia osa-alueita tulla aiempaa tunnetummaksi asiakaspalvelun, myynnin sekä henkilöstöratkaisujen kumppanina. Yksi näistä keinoista on osallistua tapahtumiin, jotka kokoavat yhteen meille potentiaaliset päättäjät.

 

Osallistuminen päättäjätapahtumiin vuonna 2024 on yksi tapa kasvattaa tunnettuuttamme tässä kohderyhmässä. Tapahtumiin osallistuminen tarjoaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden nostaa yrityksemme profiilia. Päättäjätapahtumat ovat yleensä avainhenkilöiden kokoontumispaikkoja eri toimialoilta, mikä mahdollistaa palveluidemme esittelyn kasvotusten yleisölle.

Osallistuminen tapahtumiin tarjoaa myös erinomaisen tilaisuuden hankkia uusia asiakkaita. Päättäjätapahtumissa kohtaamme suuren määrän potentiaalisia asiakkaita saman katon alla, mikä tekee verkostoitumisesta ja suorien kontaktien luomisesta helpompaa. Tapahtumien ansiosta voimme esitellä palveluitamme ja vakuuttaa asiakkaat Rainmakerin laadusta ja luotettavuudesta. Esimerkiksi osallistuminen HRx 2024 -tapahtumaan oli erityisen merkittävää, sillä Rainmaker oli ainoa henkilöstövuokrausyritys paikalla, mikä varmasti auttoi erottumaan kilpailijoista.

Pyrimme viestimään tapahtumissa selkeästi ja kiinnostavasti, jotta jäämme mieleen. Esittelemme innovatiivisia ratkaisuja ja korostamme henkilöstövuokrauksen etuja sekä mahdollisuuksia yrityksille. Kysymys “Löytyvätkö parhaat myyjät vuokraamalla?” herättää ajatuksia ja kannustaa keskusteluun, mikä auttaa meitä erottumaan massasta ja kiinnostamaan potentiaalisia asiakkaita.

 

Työntekijäkokemus on meille ensisijaisen tärkeää, oli työntekijä sitten omassa ohjauksessamme tai vuokratyösuhteessa. Pyrimme varmistamaan, että kaikki työntekijämme kokevat olevansa arvostettuja ja että heillä on mahdollisuus kehittyä ja menestyä työssään. Tämä näkyy siten, että osa vuokratyöntekijöistämme on työskennellyt saman asiakkaan kanssa yli 10 vuotta. Tällainen pitkäaikainen työntekijäsuhteen ylläpito osoittaa, että tarjoamme työntekijöillemme kannustavan ja palkitsevan työympäristön, jossa he voivat menestyä pitkällä tähtäimellä.

Osallistumme myös 15. toukokuuta 2024 järjestettävään Strategy Talk -tapahtumaan. Tavoitteenamme on lisätä tunnettuuttamme ja hankkia uusia asiakkuuksia sekä ravistella markkinaa ja tuoda esiin henkilöstövuokrauksen todellista luonnetta ja sen hyötyjä. Tunnettuuden lisääminen on avainasemassa tavoitteidemme saavuttamisessa, ja Strategy Talk -tapahtuma tarjoaa meille taas yhden mahdollisuuden lisää jakaa näkemyksiämme ja samalla oppia uutta alamme kehityksestä ja trendeistä.

 

 

Haluatko kuulla lisää aiheesta? Ota yhteyttä!