Autamme asiakkaitamme pääsemään parempii tuloksiin.
Haluamme auttaa myös sinua menestymään.

Kysy lisää

Työntekijäkokemus

Moderni yritys ymmärtää työntekijän positiivisen kokemuksen olevan loppumaton voimavara. Erinomainen työntekijäkokemus kääntää koko HR:n näkökulman resursseista, potentiaalin johtamiseen. Rekrytointi, työsuhteen elinkaaren hallinta, design HR, yrityskulttuuri tai vaikka palkanlaskenta, ovat kaikki työntekijäkokemuksen keskiössä. Missiomme, Jotta ihmiset voisivat rakasta työtään, ydin on työntekijäkokemuksen kehittäminen asiakkaidemme kanssa.

Asiakaskokemus

Asiakkaan kokemus on nopeasti noussut yhdeksi merkittävimmäksi yrityksen menestystekijäksi. Lähes kaikkien tuotteiden ja palveluiden globaali saatavuus 24/7 mahdollistaa asiakkaan reagoinnin huonoon kokemukseen, nopeammin kuin milloinkaan. Kokemukseen eniten vaikuttava tekijä on asiakkaan ja yrityksen kohtaaminen. Ratkaiseva, merkityksellinen kohtaaminen voi tapahtua kahden ihmisen välillä ”livenä”, digitaalisessa maailmassa tai puhelimitse. Yhä useammin, kokemus on mukana näissä kaikissa, silloin puhutaan monikanavaisuudesta. Kohtaaminen on meille sydämenasia, ja käännämme kohtaamisia menestystarinoiksi asiakkaidemme kanssa päivittäin.

Parempi päätöksenteko

Päätösten tekemisestä tekee usein vaikeaa se, että luotettavaa, oikea-aikaista ja analysoitua dataa ei ole riittävästi saatavilla tai siihen ei täysin luoteta. Talouspalvelumme on valjastettu palvelemaan niitä, jotka tekevät työkseen päätöksiä. Reskontrat, tilitoimistopalvelut, controller -palvelut ovat luonnollisesti mukana kun ratkomme asiakkaille oikeita KPI -lukuja, raportteja tai analyysejä. Mitä asiakkaamme kasvu ikinä vaatiikaan.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä:

ALKO

Alkolla oli haaste löytää kiireellisesti organisaatioonsa ammattitaitoinen pääkirjanpitäjä. Rainmakerin avulla oikea potentiaali löydettiin ja yhdessä huomattiin myös mahdollisuus kehittää käyttöomaisuuden kirjanpidon prosessia entistä tehokkaammaksi. Yhteistyössä Alkolle luotiin kustannustehokas käyttöomaisuuden kirjanpitopalvelu. Jatkuva palvelu on tuonut joustavuutta resursoinneissa sekä hyvän pohjan jatkokehitykselle.

”Rainmaker kykeni vastaamaan palvelutarpeeseemme nopeasti ja tarjoamaan tehokkaan käyttöomaisuusratkaisun.”

Panu Lavonen, Talouspäällikkö, Alko Oy

Kysy lisää, ota yhteyttä.

CHANGE LINGERIE

Change Lingerie valitsi Rainmakerin yhteistyökumppaniksi työnantajakumppanuuspalvelussa. Tällä hetkellä myymälöissä työskentelee jo noin 100 erikoiskaupan myyjää. Rainmaker auttaa rekrytoimaan parhaat tiimit – myymälänhoitajat, vastuumyyjät ja myyjät – myymälöihin sekä huolehtii työsuhteiden hoidosta ja velvoitteista. Yhteistyön myötä Change Lingerie voi keskittyä oman liiketoiminnan kehittämiseen Rainmakerin huolehtiessa työntekijöiden tyytyväisyydestä koko työsuhteen elinkaaren ajan.

”Hyvä henkilöstö on ydinliiketoimintamme kantavia pilareita. Avoin yhteistyökulttuuri Rainmakerin kanssa on antanut hyvän pohjan rakentavalle ja hedelmälliselle yhteistyölle. Tätä tarvitaan, kun yhteistyön perustana on henkilöstö.”

Marjo Topi, Change Lingerien maajohtaja.

Kysy lisää, ota yhteyttä.

CONSTI YHTIÖT

“Olemme ulkoistaneet osan taloushallinnon prosesseista Rainmakerille, ja vapauttaneet aikaa talouspäälliköiltämme keskittyä liiketoimintaan.”

Esa Korkeela, CFO, Consti Yhtiöt Oyj.

Kysy lisää, ota yhteyttä.

DNA

DNA ja Rainmaker ovat tehneet yhteistyötä jo yli kymmenen vuoden ajan oikeiden potentiaalien löytämiseksi myyntitehtäviin. Potentiaalirekrytointeja tehdään vuosittain yli 300. Tiivis kumppanuus ja suunnitelmallinen yhteistyö johdon ja yksiköiden vetäjien kanssa mahdollistaa uusien tehokkaiden rekrytointitapojen löytämisen sekä jatkuvan kehityksen. Lisäksi Rainmaker hoitaa myyjien työsuhteet kaikkine työnantajavastuineen ja velvoitteineen johtaen työsuhteiden elinkaaria  menestyksekkäästi.  Rainmakerin tärkein tehtävänä on vapauttaa DNA:n aikaa oman ydinliiketoiminnan kehittämiseen sekä pitää huolta, että DNA:lla on aina riittävä määrä potentiaalisia myyjiä kasvattamassa yrityksen liiketoimintaa.

”Rainmakerin kanssa vuosia jatkuneen tiiviin yhteistyön ansiosta pystymme tarjoamaan luotettavan työpaikan, jossa asiat hoituvat saumattomasti ja työntekijät voivat rauhassa keskittyä tärkeään työhönsä.”

– Christer Törnqvist, DNA Kauppa Oy:n kehityspäällikkö.

Kysy lisää, ota yhteyttä.

DOCTAGON

Doctagonin haastava palkanlaskenta siirrettiin Rainmakerille, jotta voitiin taata joustoa vaihteluihin sekä ammattitaitoa eri palkkamallien ylläpitoon ja kehitykseen. Hyvän yhteistyön myötä myös reskontrat siirtyivät Rainmakerin hoitoon ja äitiysloman ajaksi myös yhtiön kirjanpito.

”Rainmaker on vastannut ketterästi ja juuri oikealla tavalla meidän talous ja HR tarpeisiin.”

Minna Leiviskä, Doctagonin talousjohtaja.

Kysy lisää, ota yhteyttä.

FORTUM

Vuodesta 2011 toteutettu Fortumin shop-in-shop myyntikanava on onnistunut hienosti. Kanava on kasvanut lyhyessä ajassa merkittäväksi myynti- ja asiakaspalvelukanavaksi. Olemme toteuttaneet kanavan kautta myös messutapahtumia ainutlaatuisella ja menestyksekkäällä konseptilla. Yhteistyö on laajentunut kattamaan myös myynti ja asiakaspalvelutyötä puhelinpalveluissa sekä online kanavassa chat palveluna.

”Toimialamme kehittyy kovaa vauhtia ja me Fortumilla haluamme olla sen kehittämisessä eturintamassa. Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita ja palveluita helpottamaan asiakkaan arkea. Haluamme myös tarjota kuluttajille helpon tavan asioida kanssamme monikanavaisesti. On tärkeää, että meillä on tähän yhteistyökumppaneita, jotka suhtautuvat intohimoisesti omaan tekemiseensä. He auttavat meitä omalta osaltaan palvelemaan asiakkaitamme sekä saavuttamaan omat tavoitteemme ja varmistavat erinomaisen asiakaskokemuksen jokaisessa asiakaskohtaamisessa.”

Tuomas Oksanen, myyntijohtaja Fortum.

Kysy lisää, ota yhteyttä.

HALOILA

Kansainvälisen Haloila-organisaation ja Rainmakerin pitkän asiakassuhteen perustana on
toiminut hyvä yhteistyö palkanlaskijan ja asiakkaan välillä. Pitkän historian aikana on luonnollisesti tapahtunut myös henkilömuutoksia. Näissäkin tilanteissa palvelu on säilynyt hyvänä ja ajantasaisena. Rainmakerin kumppanuustiimi toimii Haloilan ja palkanlaskijan tukena ja vastaa yhteistyön timanttisesta kokonaisuudesta. Lisäksi Rainmaker on ollut tukena erityisosaamissa vaativissa tilanteissa ja palkanlaskennan raportoinneissa.

“Olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhömme, mistä pitkä asiakassuhteemmekin kertoo. Palkanlaskijamme on aina osannut vastata palkanlaskennan
erityiskysymyksiimme.”

– Sariannika Raita, Business Controller Haloila Oy:stä.

Kysy lisää, ota yhteyttä.

HELSINGIN SANOMAT

Helsingin Sanomat on Sanoma konsernin arvostettu ja levikiltään Suomen suurin tilattava sanomalehti. Rainmaker on tänä päivänä Helsingin Sanomien merkittävä kumppani telemyynnin saralla. Avoin ja tiivis kumppanuus on mahdollistanut tuloksekkaan ja kasvavan yhteistyön. Yhteistyön kulmakiviä ovat jatkuva suunnittelu, ennustettavuus sekä nopea reagointi myynnin kehittämisessä. Menestys syntyy eri osa-alueiden täydellisestä yhteen sovittamisesta  – yhdessä.

”Rainmakerin kanssa yhteistyö on aitoa kumppanuutta. Ihmiset, vahva myyntikulttuuri, reilu peli sekä erittäin tavoitteellinen ajattelu ovat Rainmakerin selkeitä vahvuuksia. Yhteistyö on laajentunut vaihe vaiheelta viimeisen vuoden aikana. Tulokset ovat olleet erittäin rohkaisevia.”

Minna Kelonen Sanoma Media Finland Oy:n myyntijohtaja.

Kysy lisää, ota yhteyttä.

NEXETIC

Nexeticillä oli tarve löytää vuokratyöntekijä, mutta yhteistyössä päädyttiin parempaan ratkaisuun. Tehtävät tuotetaan jatkuvana palveluna, jolloin myös sijaistaminen ja kehittäminen onnistuu. Palvelutuotanto skaalautuu myös kun liiketoiminta kasvaa. Tämän lisäksi otettiin käyttöön työnantajakumppanuuspalvelu, joka tukee yhtiön kasvua sekä tarjoaa ammattimaista HR tukea henkilökunnalle.

”Rainmakerin ammattimaiset talous ja HR palvelut sopivat erinomaisesti myös tällaiselle pienelle kasvavalle IT toimijalle.”

Tommi Tanttu, CEO Nexetic Oy:stä.

Kysy lisää, ota yhteyttä.

RUSH FINLAND

Rainmakerin ja Rushin yhteistyö käsittää käytännössä kaiken työntekijän ja työnantajan välisen kanssakäymisen. Tiivis yhteistyö mahdollistaa satsaamisen henkilöstöön. Rainmaker hoitaa henkilöstöhallinnon aina palkanmaksusta henkilöstön kehittämiseen sekä tuottaa raportteja liiketoiminnan kehittämisen tueksi.

”Kun meillä alkoi olla enemmän porukkaa töissä, yhden henkilön hoitama HR ei enää riittänyt. Henkilöstöön satsaaminen on merkittävää, jotta työntekijämme voivat työskennellä intohimoisesti. Rainmakerin Life-palvelun avulla pystymme mahdollisimman paljon kuulemaan työntekijöitämme. Rainmaker hoitaa henkilöstöhallinnon meitä paremmin.”

– Mikko Vihersalo, toimitusjohtaja, Rush Finland Oy.

Kysy lisää, ota yhteyttä.

 

SIILI

Siili on digitaalisen murroksen edelläkävijä Suomessa. Rainmakerillä on on ollut ilo työskennellä yhteistyössä Siilin oman HR johdon kanssa.

”Nopeasti ja ketterästi kehittyvällä toimialalla myös henkilöstöhallinto modernisoituu hurjaa vauhtia. Näistä lähtökohdista avainroolissa on ollut varmistaa, että meillä on aina käytettävissä oikean osaamistason, asenteen ja oppimiskyvyn omaavia ammattilaisia palkkahallinnosta henkilöstöprosessien kehitykseen.”

Kristiina Burtsoff, Siilin Chief HR Officer.

Kysy lisää, ota yhteyttä.

STARSQUAD

Starsquad on ulkoistanut koko taloushallintonsa Rainmakerille, jossa sateentekijät hoitavat Starsquadin puolesta muun muassa reskontran, kirjanpidon, raportoinnin, HR:n ja palkanlaskennan. Ulkoistaminen mahdollistaa sen, että Starsquad -tiimi saa rauhassa keskittyä siihen, mitä rakastaa ja missä on parhaimmillaan.

Haluan että meillä on luotettava kumppani, joka vapauttaa meille aikaa ja resursseja keskittyä omaan myyntiin ja markkinointiin sekä asiakaspalvelun kehittämiseen.”

Mika Sulin, Starsquadin toimitusjohtaja.

Kysy lisää, ota yhteyttä.

TELIA EXPRESS

Telian ja Rainmakerin yhdessä toteuttama menestyksekäs valtakunnallinen shop-in-shop konsepti on yksi Telian merkittävimmistä myyntikanavista.

Aito molemminpuolinen kumppanuus ja terve haastaminen ovat varmistaneet kanavan kehittymisen ja ajan hermolla pysymisen. Yhteistyö on laajamittaista ja haasteet kohdataan yhtenä tiiminä. Kuluva vuosi on ollut tulosten kannalta huikea, ennätyksiä on rikottu monella eri saralla ja tämä on vasta matkan alkua.

“Olemme yhteistyössä Rainmakerin kanssa rakentantamassa työympäristöä, joka on työntekijöille enemmän kuin työpaikka. Kiitos tästä on hyvä jatkaa.”

Tiina Kurimo, Head of Telia Express.

Kysy lisää, ota yhteyttä.

TEMAL

Temal tarvitsi aidon kumppanin palkanlaskentaprosessin hoitoon ja ylläpitoon. Rainmakerin asiakaslähtöinen ja asiantunteva toimintatapa on auttanut luomaan toimivat ja tehokkaat käytännöt sekä tukenut muutoksissa. Rainmakerin asiantuntemuksen avulla Temal on saanut enemmän tehoja irti myös työajanhallinnastaan.

“Aikaisemmin palkanlaskentamme hoiti suurempi toimisto. Palvelu oli jäykkää ja hidasta. Rainmakerillä, meillä on oma henkilökohtainen asiantuntija, saamme vastaukset kysymyksiin nopeasti ja palvelu sujuu paljon jouhevammin kuin kilpailijoilla. Siirrettyämme palkanlaskennan Rainmakerille, olemme voineet puhua aidosta yhteistyöstä.”

Harri Höglund, varatoimitusjohtaja/omistaja Temal Oy:stä.

Haluamme kertoa sinulle, miten voimme auttaa yrityksesi parempiin tuloksiin.

Laita viesti, jutellaan.

Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten

Olemme sinua varten, tavoitat meidät vaikka heti puhelimitse.
Numerot löydät täältä