Autamme asiakkaitamme pääsemään parempii tuloksiin.
Haluamme auttaa myös sinua menestymään.

Kysy lisää

Työntekijäkokemus

Moderni yritys ymmärtää työntekijän positiivisen kokemuksen olevan loppumaton voimavara. Erinomainen työntekijäkokemus kääntää koko HR:n näkökulman resursseista, potentiaalin johtamiseen. Rekrytointi, työsuhteen elinkaaren hallinta, design HR, yrityskulttuuri tai vaikka palkanlaskenta, ovat kaikki työntekijäkokemuksen keskiössä. Missiomme, Jotta ihmiset voisivat rakasta työtään, ydin on työntekijäkokemuksen kehittäminen asiakkaidemme kanssa.

Asiakaskokemus

Asiakkaan kokemus on nopeasti noussut yhdeksi merkittävimmäksi yrityksen menestystekijäksi. Lähes kaikkien tuotteiden ja palveluiden globaali saatavuus 24/7 mahdollistaa asiakkaan reagoinnin huonoon kokemukseen, nopeammin kuin milloinkaan. Kokemukseen eniten vaikuttava tekijä on asiakkaan ja yrityksen kohtaaminen. Ratkaiseva, merkityksellinen kohtaaminen voi tapahtua kahden ihmisen välillä ”livenä”, digitaalisessa maailmassa tai puhelimitse. Yhä useammin, kokemus on mukana näissä kaikissa, silloin puhutaan monikanavaisuudesta. Kohtaaminen on meille sydämenasia, ja käännämme kohtaamisia menestystarinoiksi asiakkaidemme kanssa päivittäin.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä:

CHANGE LINGERIE

Change Lingerie valitsi Rainmakerin yhteistyökumppaniksi työnantajakumppanuuspalvelussa. Tällä hetkellä myymälöissä työskentelee jo noin 100 erikoiskaupan myyjää. Rainmaker auttaa rekrytoimaan parhaat tiimit – myymälänhoitajat, vastuumyyjät ja myyjät – myymälöihin sekä huolehtii työsuhteiden hoidosta ja velvoitteista. Yhteistyön myötä Change Lingerie voi keskittyä oman liiketoiminnan kehittämiseen Rainmakerin huolehtiessa työntekijöiden tyytyväisyydestä koko työsuhteen elinkaaren ajan.

”Hyvä henkilöstö on ydinliiketoimintamme kantavia pilareita. Avoin yhteistyökulttuuri Rainmakerin kanssa on antanut hyvän pohjan rakentavalle ja hedelmälliselle yhteistyölle. Tätä tarvitaan, kun yhteistyön perustana on henkilöstö.”

Marjo Topi, Change Lingerien maajohtaja.

Kysy lisää, ota yhteyttä.

DNA

DNA ja Rainmaker ovat tehneet yhteistyötä jo yli kymmenen vuoden ajan oikeiden potentiaalien löytämiseksi myyntitehtäviin. Potentiaalirekrytointeja tehdään vuosittain yli 300. Tiivis kumppanuus ja suunnitelmallinen yhteistyö johdon ja yksiköiden vetäjien kanssa mahdollistaa uusien tehokkaiden rekrytointitapojen löytämisen sekä jatkuvan kehityksen. Lisäksi Rainmaker hoitaa myyjien työsuhteet kaikkine työnantajavastuineen ja velvoitteineen johtaen työsuhteiden elinkaaria  menestyksekkäästi.  Rainmakerin tärkein tehtävänä on vapauttaa DNA:n aikaa oman ydinliiketoiminnan kehittämiseen sekä pitää huolta, että DNA:lla on aina riittävä määrä potentiaalisia myyjiä kasvattamassa yrityksen liiketoimintaa.

”Rainmakerin kanssa vuosia jatkuneen tiiviin yhteistyön ansiosta pystymme tarjoamaan luotettavan työpaikan, jossa asiat hoituvat saumattomasti ja työntekijät voivat rauhassa keskittyä tärkeään työhönsä.”

– Christer Törnqvist, DNA Kauppa Oy:n kehityspäällikkö.

Kysy lisää, ota yhteyttä.

FORTUM

Vuodesta 2011 toteutettu Fortumin shop-in-shop myyntikanava on onnistunut hienosti. Kanava on kasvanut lyhyessä ajassa merkittäväksi myynti- ja asiakaspalvelukanavaksi. Olemme toteuttaneet kanavan kautta myös messutapahtumia ainutlaatuisella ja menestyksekkäällä konseptilla. Yhteistyö on laajentunut kattamaan myös myynti ja asiakaspalvelutyötä puhelinpalveluissa sekä online kanavassa chat palveluna.

Kysy lisää, ota yhteyttä.

HELSINGIN SANOMAT

Helsingin Sanomat on Sanoma konsernin arvostettu ja levikiltään Suomen suurin tilattava sanomalehti. Rainmaker on tänä päivänä Helsingin Sanomien merkittävä kumppani telemyynnin saralla. Avoin ja tiivis kumppanuus on mahdollistanut tuloksekkaan ja kasvavan yhteistyön. Yhteistyön kulmakiviä ovat jatkuva suunnittelu, ennustettavuus sekä nopea reagointi myynnin kehittämisessä. Menestys syntyy eri osa-alueiden täydellisestä yhteen sovittamisesta  – yhdessä.

Kysy lisää, ota yhteyttä.

NEXETIC

Nexeticillä oli tarve löytää vuokratyöntekijä, mutta yhteistyössä päädyttiin parempaan ratkaisuun. Tehtävät tuotetaan jatkuvana palveluna, jolloin myös sijaistaminen ja kehittäminen onnistuu. Palvelutuotanto skaalautuu myös kun liiketoiminta kasvaa. Tämän lisäksi otettiin käyttöön työnantajakumppanuuspalvelu, joka tukee yhtiön kasvua sekä tarjoaa ammattimaista HR tukea henkilökunnalle.

”Rainmakerin ammattimaiset talous ja HR palvelut sopivat erinomaisesti myös tällaiselle pienelle kasvavalle IT toimijalle.”

Tommi Tanttu, CEO Nexetic Oy:stä.

Kysy lisää, ota yhteyttä.

RUSH FINLAND

Rainmakerin ja Rushin yhteistyö käsittää käytännössä kaiken työntekijän ja työnantajan välisen kanssakäymisen. Tiivis yhteistyö mahdollistaa satsaamisen henkilöstöön. Rainmaker hoitaa henkilöstöhallinnon aina palkanmaksusta henkilöstön kehittämiseen sekä tuottaa raportteja liiketoiminnan kehittämisen tueksi.

”Kun meillä alkoi olla enemmän porukkaa töissä, yhden henkilön hoitama HR ei enää riittänyt. Henkilöstöön satsaaminen on merkittävää, jotta työntekijämme voivat työskennellä intohimoisesti. Rainmakerin henkilöstöulkoistuksen avulla pystymme mahdollisimman paljon kuulemaan työntekijöitämme. Rainmaker hoitaa henkilöstöhallinnon meitä paremmin.”

– Mikko Vihersalo, toimitusjohtaja, Rush Finland Oy.

Kysy lisää, ota yhteyttä.

Haluamme kertoa sinulle, miten voimme auttaa yrityksesi parempiin tuloksiin.

Laita viesti, jutellaan.

    Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten

    Olemme sinua varten, tavoitat meidät vaikka heti puhelimitse.
    Numerot löydät täältä