Kevään suosituin CSGO turnaus saa jatkoa

Kaikille pelaajille ja joukkueille avoin Rainmaker Open Season 2 käynnistyy

Kevään 2020 suurin ja suosituin CSGO turnaus Rainmaker Open saa jatkoa kun uusi kausi, Season 2 otellaan syksyn aikana. Tällä kaudella turnauksen rakenne säilyy lähes samanlaisena. Syksyn kuudesta alkukarsinnasta pääsee jatkosarjaan mukaan 12 joukkuetta. Alkukarsinnoista jatkoon päässeet joukkueet saavat jatkosarjassa vastaansa myös neljä Suomen parasta joukkuetta, HLTV-rankingin perusteella. Jatkosarjaa pelataan tällä kertaa viikon ajan ja suurin osa peleistä lähetetään livenä RushmodeTV kanavalla Twitchissä.

Syksyn finaaliottelu pelataan Assembly-tapahtumassa

Turnaus jatkuu kahdeksan parhaan joukkueen kamppailulla finaalipaikasta. Välierät järjestetään lokakuun alussa ja ottelut lähetetään Telia Esports Seriesin kanavilla. Koko turnauksen kaksi parasta joukkuetta ratkaisee voiton BO5 ottelussa, isolla areenalla Assembly-tapahtumassa.

Rainmakerin kaupallinen johtaja, Kim Lehtola on uudesta kaudesta innoissaan.
”Tarjoamme jälleen kaikille suomalaisille CSGO joukkueille mahdollisuuden osallistua mukaan huippu-turnaukseen. Kevät osoitti että innokkaita, taitavia ja kilpailuhenkisiä joukkueita tässä maassa on runsaasti. Ja nyt, voittaja ratkaistaan isolla areenalla. Tulemme syksyllä lanseeraamaan toimialalle myös jotain täysin uutta, olemme vahvasti jatkossakin mukana tässä lajissa.“

Palkintopotissa jaossa 20.000 euroa

Turnauksen palkintopotissa on jaossa yhteensä 20.000 euroa. Turnauksen voittajalle 8.000 euroa ja toiseksi tulleelle 4.000 euroa. Jatkosarjaan pääsystä jokainen joukkue tienaa 500 euroa.

Rushmode yhdistää pelaajia

Avoimen turnauksen ensimmäinen kausi nousi suureen suosioon, siihen osallistui noin kolmesataa CSGO joukkuetta ja melkein kaksituhatta suomalaista pelaajaa. Keväällä lanseerattu e-urheilupalvelu Rushmode.gg toimii taas turnauksen kotina. Palvelussa on tällä hetkellä yli 3000 rekisteröitynyttä CSGO pelaajaa.

Palvelun kautta ja Rushmoden Discord serverillä pelaajat voi etsiä itselleen joukkuetta ja peliseuraa. Palveluun on juuri lanseerattu Rushmode Team Ranking, missä joukkueita on laitettu paremmuusjärjestykseen palvelussa pelattujen pelien perusteella.

Assemblyn Head of Esports, Petri Hämälä kommentoi: ”Rushmoden malli tukee loistavasti Assemblyn ja Telia Esports Serieksen Rise To the Top-ideologiaa jossa tarjotaan polkuja kilpapelaamisen kirkkaimmalle huipulle. Odotamme suurella mielenkiinnolla tulevaa kautta ja karsintoja ja tarjoamme mielellämme puitteet näille tarinoille.”

Syksyn aikataulut:

Syksyn Rainmaker Open Season 2 käynnistyy 29.-30.8., jolloin otellaan kaksi ensimmäistä BO1 single elimination karsintaturnausta. Alkukarsintoja pelataan kolmen viikon aikana, joka lauantai ja sunnuntai. Jatkosarja otellaan 15.-20.9. Swiss järjestelmällä, josta jatkoon pääsee 8 parasta joukkuetta. Nämä joukkueet ottelevat finaalipaikasta 9.-11.10. Finaalipari kohtaa toisensa Assembly tapahtumassa, syyslomaviikolla lauantaina 17.10.2020. Turnaus pelataan Rushmode.gg e-urheilupalvelussa.

ILMOITTAUDU NYT: rushmode.gg/rainmakeropen

LISÄTIETOJA:

Kaupallinen johtaja
Kim Lehtola
Rainmaker Group Oy
0400 406 870

Head of Esports and business development
Petri Hämälä
Assembly Organizing
040 5627283

Toimitusjohtaja Jari Karlsson
SJ Gaming/Rushmode
040 196 1744

 

Rainmaker Group Oy on Suomen johtava myynti- ja asiakaspalveluyritys. Rainmaker palkkaa vuosittain yli 2000 työntekijää eri puolilla Suomea sijaitseviin toimipisteisiinsä. Yhtiön liikevaihto kohosi 68 miljoonaan euroon vuonna 2019.

Assembly on Suomen suurin tietokonefestivaali, joka kerää 10 000 kävijää Helsingin Messukeskukseen kahdesti vuodessa tarjoten kokonaisvaltaisen digitaalisen kulttuurin kokemuksen sisältäen mm. pelaamista, esporttia, digitaalista taidetta ja Suomen suurimmat lanit!

SJ Gaming on yksi Suomen menestyneistä e-urheiluorganisaatioista. Organisaation toiminta kattaa tavoitteellisen kilpaurheilutoiminnan, e-urheilun koulutus- ja valmennuspalvelun SJ Esports Akatemian sekä huippu-urheilun järjestäytymistä ja menestystä tukevan Rushmode-palvelun kehittämisen.

 

Lisää aiheesta täällä.

Haluatko uusia ajatuksia sähköpostiisi?

Hienoa! Alla olevasta painikkeesta pääset tilaamaan uutiskirjeemme, joka ilmestyy muutaman kuukauden välein.

Tilaa tästä!

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.

    Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten