Kirje Sinulle

Hei,

Kuten olet ehkä huomannut, on Rainmaker asetettu perin ikävään valoon, sosiaalisesta mediasta lähteneessä kirjoituksessa, joka on päätynyt myös Iltapäivälehteen.

Olemme pahoillamme jokaisen työntekijän puolesta, joka on kokenut tulleensa meillä Rainmakerilla epäreilusti kohdelluksi. Emme tietenkään halua kiistää kenenkään kokemusta tai estää ketään lausumasta mielipidettään meistä tai toiminnastamme.

Se mistä olemme eri mieltä, on että tarkoituksemme tai toimintatapamme olisi kohdella työntekijöitämme huonosti ja tunteettomasti. Meillä on vankkana sisäisenä ohjenuorana ajatus ”koska ihminen”. Tämä siksi että, koko yrityksemme olemassaolon pohja on työntekijöissä, eikä esimerkiksi teknologiassa.

Suurin osa työpaikoistamme on ns. entry level -työpaikkoja, joista siirrytään opiskeluihin tai vakituisempiin työtehtäviin. Olemme onnistuneet vuosien saatossa työllistämään yli 20 000, pääosin nuorta työntekijää ja uskallan väittää, että tämä ei olisi onnistunut ilman isoa panostusta työntekijöidemme osaamiseen ja hyvinvointiin. Tälläkin hetkellä työllistämme n. 1800 ihmistä

Erityisen ikävältä ja epäreilulta tuntuu tietenkin niiden reippaiden Rainmakerilaisten puolesta, jotka tekevät arvokasta työtään tänäkin päivänä tyytyväisenä, kohdaten asiakkaita hymyissä suin. Tiedän, että tuntuu ikävältä nähdä oma työpaikka otsikoissa tällaisessa valossa. Kiitos sinulle Rainmakerilainen, että jaksat. Arvostan isosti.

Sinulle Rainmakerille töihin tulemista pohtiva, haluan sanoa, että emme ole pahoja ihmisiä tai vain voittoa tavoitteleva kasvoton korporaatio, kuten jossain saatetaan sanoa. Olemme tavallisten suomalaisten omistama ja pyörittämä tavallinen yritys, joka haluaa tehdä oman hommansa hyvin ja tarjota yhä lisää työtä Suomeen.

Tsemppiä päivään,

Markus Pyrhönen
Toimitusjohtaja

Haluatko uusia ajatuksia sähköpostiisi?

Hienoa! Alla olevasta painikkeesta pääset tilaamaan uutiskirjeemme, joka ilmestyy muutaman kuukauden välein.

Tilaa tästä!

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.

Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten