Tossujen töminää toimistolla – Rainmaker tarjoaa työntekijöille lapsiparkkipalvelun

Työn ja perhe-elämän yhteensovittaminen haastaa etenkin lapsiperheitä kesäkuukausina. Rainmaker haluaa helpottaa arjen haasteita tarjoamalla työntekijöilleen lapsiparkkipalvelua kyseisenä ajankohtana. Ensimmäinen lapsiparkki sijaitsee Helsingin pääkonttorissa Lauttasaaressa, mutta lapsiparkin laajennusmahdollisuuksia mietitään myös muihin toimipisteisiin.

Osa toimistosta on muutettu sopimaan lasten temmellyskentäksi niin että vanhempi voi rauhassa ja turvallisin mielin keskittyä työntekoon. Ammattitaitoinen hoito sekä turvallinen ympäristö vanhemman läheisyydessä takaavat myös lasten viihtymisen. Askartelua, leikkejä, ja pelejä lasten toiveiden mukaan. Siinähän se päivä mukavasti kuluu. Lähipuistossa myös ulkoillaan hyvässä kesäsäässä valvotusti.

– Lapsiparkkiajatus lähti meidän työntekijöiden keskusteluista ja tarpeesta liikkeelle. Työntekijät ovat keskenään tämän päättäneet ja suunnitelleet, ilolla minä tämän hyväksyn, kertoo toimitusjohtaja Markus Pyrhönen. Melko pian ajatus olikin jo konkretiaa ja käytännön järjestelyt täydessä touhussa. Lastenhoitajaksi järjestyi lähihoitajaksi valmistuva Isabella Joensuu, joka samalla työllistyy kesäksi, ja ottaa ensikosketuksensa yrittäjyyteen. Häneltä löytyy vahva kokemus lasten parista, alan koulutus  sekä aito innostus toimia lasten kanssa.

Työntekijäkokemus on Rainmakerin mission ydintä

“Jotta jokainen voisi rakastaa työtään” toteutuu paljon helpommin, kun lasten hoidon tarpeesta ei kesäkuukausina tarvitse huolehtia.

– Päiväkotien aukioloajat muuttuvat kesäaikoina ja se lisää meillä arjen haasteita. Lapsiparkki tuo helpotusta ja vähentää stressiä kun ei tarvitse huolehtia, mistä saa hoitoapua. Arvostan suuresti,  että meillä työntekijöistä pidetään näin hyvää huolta ja välittämisen ihan aidosti tuntee, kertoo Heini Hölttä.

Heini Hölttä toi Stellan ja Hugon Lapsiparkkiin iloisin mielin.

Lapsiparkkipalvelu mahdollistaa monille perheille yhteisen kesäloman vieton, kun vanhempien ei tarvitse pitää lomia eri aikaan hoidonpuutteesta johtuen.

– Lapsiparkki oli heti ensimmäisenä päivänä hitti. Lapset suostuivat juuri ja juuri lähtemään kotiin neljän jälkeen. Oli ollut niin kiva päivä. Meillä Rainmakerillä on kyllä hoidettu nämäkin asiat hienosti”, iloitsee Sari Ström.

Kim Lehtola avustaa rallisimulaattorin testauksessa.

Haluatko uusia ajatuksia sähköpostiisi?

Hienoa! Alla olevasta painikkeesta pääset tilaamaan uutiskirjeemme, joka ilmestyy muutaman kuukauden välein.

Tilaa tästä!

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.

Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten