Mitä haluan tilitoimiston asiakkaana?

Minä haluan tilitoimiston asiakkaana, että voin keskittyä unelmani toteuttamiseen ja talouden neuvonantajani hoitaa puolestani yritykseni talousasiat. Minä haluan, että voin panostaa täysillä ydinosaamiseeni ja sen kehittämiseen. Haluan talouden neuvonantajani panostavan omaansa, jotta hän voi tukea minua tavoitteideni saavuttamisessa. Otan talouden neuvonantajani aidoksi talouskumppanikseni, jotta saan aina parasta mahdollista tukea liiketoimintaani.

Haluan, että tilitoimistoni hyödyntää digitalisaatiota ja automaatiota mahdollisimman paljon, jotta heillä jää aikaa palvella minua. Haluan maksaa minulle lisäarvoa tuottavasta palvelusta ja enkä manuaalisesta tallennustyöstä. Haluan, että tilitoimistollani ja minulla on käytössämme ohjelmisto, jonka ominaisuudet ovat tätä päivää ja jotka kehittyvät jatkuvasti niin, että ne tuovat minulle hyötyä.

Minä haluan, että voin milloin ja missä tahansa nähdä yritykseni talousluvut helposti ymmärrettävässä muodossa. Ja jos kysyttävää luvuista tulee, haluan, että saan vaivattomasti yhteyden talouden neuvonantajaani ja vastaukset kysymyksiini.

Minä olen määrittänyt liiketoimintani kannalta olennaiset ja tärkeät asiat ja luonut niille yhdessä talouden neuvonantajani kanssa mittarit, joita hänen kanssa seuraan säännöllisesti. Näin pystyn nopeasti reagoimaan, jos huomaan, ettemme ole tavoitteessa. Kun muutan jotain, haluan myös nähdä, että muutos vie liiketoimintaani haluamaani suuntaan. Minulle on tärkeää, että johdan yritystäni tiedolla enkä mutu-tuntumalla. Intuitiolla on tärkeä osansa päätöksenteossani, mutta haluan oikeasti tietää ja perustaa päätökseni tietoon.

Haluan, että talouden neuvonantajani voi hyvin. Haluan, että hänen työskentelyolosuhteensa on järjestetty sellaiseksi, että hän viihtyy. Haluan, että hän voi rakastaa työtään. Joskus haluan tavata talouden neuvonantajani kasvotusten kahvikupillisen ääressä, mutta useimmiten minulle on tehokkainta kommunikoida hänen kanssaan videoneuvottelussa, puhelimitse tai sähköpostitse. Se mahdollistaa minulle ja hänelle paikasta riippumattoman kommunikoinnin ja työn tekemisen.

Minä haluan oman talouden neuvonantajan, luotettavan kumppanin, joka auttaa minua saavuttamaan unelmani.

Rainmaker on olemassa, koska sinä haluat. Rainmaker on olemassa, jotta ihmiset voisivat rakastaa omaa työtään.

Haluatko uusia ajatuksia sähköpostiisi?

Hienoa! Alla olevasta painikkeesta pääset tilaamaan uutiskirjeemme, joka ilmestyy muutaman kuukauden välein.

Tilaa tästä!

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.

    Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten