Rainmaker Kirjanpito – nyt myös ostosopimusten kilpailutus meiltä

Tarjoamme asiantuntevaa ja henkilökohtaista taloushallinnon palvelua päivittäin yli 500 yritysasiakkaallemme.  Tilitoimistomme hoitaa mm. reskontrat, maksuliikenteen, kirjanpidon ja palkanlaskennan. Olemme lanseeranneet uuden ostosopimusten kilpailutuspalvelun.

Tarjoamme asiakkaillemme ketterää ja omaa aikaa säästävää mahdollisuutta kilpailuttaa ostosopimukset. Kilpailutusprosessi on selkeä – sovimme yhdessä asiakkaan kanssa kilpailutettavat sopimukset, me keräämme tarvittavat aineistot ja taustatiedot, neuvottelemme päämiesten kanssa ja lopuksi  esittelemme tarjoukset asiakkaallemme. Asiakas tekee aina lopullisen päätöksen – mikäli sopimus syntyy, jaamme syntyneen säästön asiakkaan kanssa puoliksi. Jos tarjouskilpailutus ei tuota säästöä tai uutta sopimusta, ei asiakkaalle synny kuluja lainkaan.

Rahoitusta henkilöstökuluille

Kun asiakkaan henkilöstöhallinto tuotetaan Rainmakerin toimesta palveluna, voimme tarjota henkilöstökuluille rahoituksen aina 180 päivään saakka. Tämä mahdollistaa asiakkaan käyttöpääoman puskurien kasvattamisen ja tuo vakautta mm. sesonkiluonteisten kulujen hallintaan.

Kaikkien palveluidemme tavoitteena on vapauttaa asiakkaidemme aikaa ja helpottaa arkea, jotta he voisivat keskittyä tärkeimpään – omien asiakkaiden palveluun sekä oman liiketoiminnan kehittämiseen.

Mikäli haluat lisää tietoa tilitoimisto- tai muista palveluistamme, kerromme mielellämme lisää.

 

Laita meille viestiä, soita tai jätä vaikka soittopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä.

Juha Haaksluoto
Operatiivinen johtaja
Talous- ja tilitoimistopalvelut
juha.haaksluoto@rainmaker.fi
040 523 5459

Tommi Talasterä
Toimistopäällikkö
Talous- ja tilitoimistopalvelut
Iisalmi
tommi.talastera@rainmaker.fi
040 712 6970

Haluatko uusia ajatuksia sähköpostiisi?

Hienoa! Alla olevasta painikkeesta pääset tilaamaan uutiskirjeemme, joka ilmestyy muutaman kuukauden välein.

Tilaa tästä!

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.

    Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten