ProCenteristä Rainmaker

Tiedote 1.3.2016

Rainmaker ­konserni laajenee jälleen uudelle, mutta strategiaan täydellisesti istuvalle toimialalle, kun Oulussa ja Rovaniemellä contact center ­palveluja tuottava ProCenter Yhteyskeskus Oy fuusioituu osaksi Rainmaker Saleshow:n palvelutarjoomaa.

Monikanavainen asiakaskokemus keskiössä

Rainmaker ­konserni tuottaa ennestään henkilöstöhallinnon, taloushallinnon ja myynnin Business Process Outsourcing ­palveluita. ProCenterin contact center ­palvelut ovat liitettävissä kaikkiin Rainmaker ­konsernin toimialueisiin. ProCenter kasvattaa vajaalla kahdella miljoonalla eurolla Rainmakerin noin kolmenkymmenen miljoonan euron liikevaihtoa.

Rainmaker Saleshow on yli viidentoista vuoden ajan kehittänyt suomalaisen myynnin ja asiakaspalvelun osaamista rakentamalla asiakkailleen konsepteja, jotka tuottavat entistä enemmän tyytyväisempiä asiakkaita. Analogisessa, kasvokkain tapahtuvissa ja digitaalisesti verkossa tapahtuvissa asiakaskohtaamisissa Rainmakerilla on jo vahva jalansija. Nyt meillä on loistava tilaisuus jalostaa palvelumme kattamaan kaikki myynnin ja asiakaspalvelun muodot. Näin pääsemme tarjoamaan asiakkaillemme entistä kattavampaa, aidosti omnikanavaista palvelua”, kertoo Rainmaker SalesHow:n toimitusjohtaja Mika Aittamäki.

”Olemme yrityksen vajaan parin vuoden olemassaolon aikana kasvaneet voimakkaasti. Ja kuten aina, kasvu vaatii myös lisää lihaksia, jotta kasvuvauhti ei hyydy. Perinteisetkin contact center ­asiakkaat haluavat yhä enemmän ja yhä laajempia palveluita ja ns. yhden luukun periaatetta. Sen sijaan, että lähtisimme rakentamaan laajempia kokonaisuuksia alusta asti itse, koemme ajankohdan ja tilaisuuden siirtyä osaksi Rainmakeria oikeaksi juuri nyt. Odotamme innolla palveluiden yhdistämistä ja asiakkuuksien viemistä uudelle tasolle”, kommentoi ProCenterin toimitusjohtaja Risto Ylitalo.

 

Lisätietoja:

Mika Aittamäki Toimitusjohtaja Rainmaker Saleshow: mika.aittamaki@rainmaker.fi 040 869 0188

Risto Ylitalo Toimitusjohtaja ProCenter Yhteyskeskus: risto@procenter.fi 050 400 0492

Haluatko kuukausittain uusia ajatuksia sähköpostiisi?

Hienoa! Alla olevasta painikkeesta pääset tilaamaan uutiskirjeemme.

Tilaa tästä!

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.

Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten