Rainmaker Group Oy:n palkka- ja taloushallinnon asiantuntijat liittyvät 1.10.2019 alkaen Gallant-konserniin

Muutoksen taustalla on molempien yrityksien yhteinen halu keskittyä entistä paremmin yrityksiensä strategian mukaiseen liiketoimintaan. Rainmaker keskittyy jatkossa omaan ydinosaamiseensa ja Gallant vahvistaa asemaansa talouden asiantuntijatalona. Yritykset tekevät yhteistyötä myös jatkossa, kun Gallant jatkaa Rainmakerin kumppanina heidän kirjanpitopalveluidensa tuottajana.

”Rainmakerin keskittyessä yhä tiiviimmin strategiaansa myynti-, asiakas- ja henkilöstöpalveluiden tuottajana, on tullut aika luopua osasta Rainmaker -perhettä. Olemme kuitenkin onnellisia, että juuri Gallant valikoitui näiden Rainmakerilaisten uudeksi kodiksi, jossa juuri heidän osaamisellaan on tärkeä paikka Gallantin kasvussa. Haluamme kiittää niin henkilöstöä, kuin myös yhteistyökumppaneita kuluneista vuosista sekä toivottaa hyvää ja menestyksekästä jatkoa tulevaisuuteen”, Markus Pyrhönen kertoo.

Iisalmessa sijaitsee 1.10.2019 alkaen Gallant Iisalmi Oy, johon siirtyy Rainmakerilta 19 sähköiseen taloushallintoon erikoistunutta kirjanpitäjää. Gallant Espoo Oy saa vahvistusta, kun Rainmakerilta siirtyy kahdeksan palkkahallinnon asiantuntijaa osaksi Gallant Espoo Oy:n kokonaisuutta. Heistä osa siirtyy Helsingistä Espoon Leppävaaran toimipisteeseen ja osa jatkaa työskentelyään tuttuun tapaan Savonlinnan toimipisteessä.

Rainmakerin nykyisten Päämiesten palvelut jatkuvat ennallaan tutuilla yhteyshenkilöillä. Puhelinnumerot säilyvät ennallaan, mutta sähköpostiosoitteet muuttuvat 1.10.2019 alkaen seuraavaan muotoon: etunimi.sukunimi@gallant.fi.

Lisätietoja:

Rainmaker Group Oy
Markus Pyrhönen, Toimitusjohtaja
markus.pyrhonen@rainmaker.fi
p. 040 578 2844

Gallant Group Oy
Tuomas Tahvanainen, CEO
tuomas.tahvanainen@gallant.fi
p. 050 356 3892

 

 

Haluatko uusia ajatuksia sähköpostiisi?

Hienoa! Alla olevasta painikkeesta pääset tilaamaan uutiskirjeemme, joka ilmestyy muutaman kuukauden välein.

Tilaa tästä!

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.

    Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten