Rainmaker ja Kajon yhteistyöhön

Taksialan vapautuminen mullistaa koko toimialan ja palvelukuljettajien tarve on valtava. Tätä valtavaa tarvetta Rainmaker ja Kajon ryhtyvät nyt purkamaan yhdessä.

– Tavoitteemme on paitsi uudistaa koko toimialaa, myös luoda kokonaan uusia työskentelymuotoja alalle. Niissä kuljettaja ja asiakas on keskiössä.  Rainmaker pystyy tarjoamaan erilaisia työsuhteen muotoja ja heidän missionsa tukee tavoitettamme, toteaa Kajon Oy:n Jorma Palomäki

– Rainmakerin missio on: ”Jotta ihmiset voisivat rakastaa omaa työtään.” Haluamme olla mukana uudistamassa kuljettajan työtä ja roolia.  Meitä kiinnostaa erityisesti, miten voisimme lisätä kuljettajan työn merkityksellisyyttä ja mielekkyyttä, toteaa puolestaan Rainmakerin luova johtaja, Kim Lehtola.

Kajon on lähtenyt aktiivisesti ottamaan niskalenkkiä toimialan muutoksesta, ja tehnyt monia uusia ratkaisuja sen haltuun ottamiseksi. Kajon tulee laajentamaan taksikeskustoimintaansa valtakunnalliseksi. Laadukkaan taksiliiketoiminnan pääpainopiste on  pääkaupunkiseudun lisäksi suurimmissa kaupungeissa. Taksipalveluja tarjotaan mm. uusilla BMW-autoilla Kajonin omien kuljettajien lisäksi  Kajonin laatujärjestelmän mukaan sertifioitujen franchising-yrittäjien toimesta. Yhtiö tavoittelee yli 1500 auton armadaa Suomen taksimarkkinoille.

Kajon on vuonna 1997 perustettu, toimialansa suurin kotimainen perheyritys, joka tarjoaa tasokkaita taksi- ja henkilökuljetuspalveluita yrityksille, yksityishenkilöille, kaupungeille ja kunnille.

Rainmaker on täysin uudenlainen asiantuntija- ja ulkoistuspalveluita tarjoava yritys. Keskitymme asiakkaidemme kasvun ja kehityksen tukemiseen tehokkailla ja moderneilla henkilöstöhallinnon, myynnin ja talouden ratkaisuilla.
 
Hae kuljettajan paikkaa tästä!

Lisätietoja:

jorma.palomaki@kajon.fi

kim.lehtola@rainmaker.fi

Haluatko uusia ajatuksia sähköpostiisi?

Hienoa! Alla olevasta painikkeesta pääset tilaamaan uutiskirjeemme, joka ilmestyy muutaman kuukauden välein.

Tilaa tästä!

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.

Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten