Rainmaker laajentaa D2D myyntiin

Tiedote 30.12.2017
julkaisuvapaa

Rainmaker on Suomen modernein ja monipuolisin myynnin kehittämiseen ja kasvattamiseen erikoistunut yritys. Avullamme asiakkaamme myyvät enemmän analogisesti, digitaalisesti ja omnikanavaisesti.

Myynnin palvelumme laajenevat kattamaan myös door to door toiminteen, kun Rainmaker ostaa myynnin palveluita tuottavan Myyntiyhtiö Toteemi Oy:n Espoon liiketoiminnat.

Toteemin asiakkaita on mm. telen, energian ja palveluiden toimialoilla. Toteemi on Espoossa keskittynyt d2d liiketoiminnan kehittämiseen. Liiketoimintakauppa sisältää myös Toteemin Espoon BtoB liiketoiminnan, jonka asiakkaina ovat olleet IT ja asiantuntijapalveluiden organisaatioita. Liiketoimintakauppa vahvistaa Rainmakeria noin 20 asiantuntijalla. Tavoitteena on luoda merkittävä valtakunnallinen liiketoiminta.

Jatkossa toteutamme asiakkaillemme myynnin palveluita kaikissa kanavissa. Olemme rakentaneet älykkään järjestelmän, jossa kaikki myyntikanavat analogisesta digitaliseen yhdistyvät yhdeksi kokonaisuudeksi. Monikanavaiselle myynnin tekemiselle on suuri kysyntä ja olemmekin parhaillaan rakentamassa uusia myynnin konsepteja usealle suomalaiselle palveluyritykselle.
Kim Lehtola, johtaja Rainmaker Oy.

Olemme etsineet uutta kotia Espoon liiketoiminnoillemme ja nyt sellainen löytyi. Olen iloinen, että juuri Rainmaker, myynnin asiantuntijatalona, oli valmis panostamaan tähän toiminteeseen.
Timo Salmela, toimitusjohtaja, Myyntiyhtiö Toteemi.

Toteemin Espoon henkilöstö siirtyy Rainmakerin palvelukseen 1.1.2017 alkaen.
Lisätiedot: Kim Lehtola Rainmaker, johtaja p. 0400 406 870 kim.lehtola@rainmaker.fi

 

Rainmaker lyhyesti

Rainmaker keskittyy asiakkaidensa kasvun ja kehityksen tukemiseen tehokkailla ja moderneilla myynnin, HR:n ja talouden ratkaisuilla. Rainmakerin myynnin ammattilaiset kohtaavat asiakkaan yli 10 miljoonaa kertaa vuodessa, talouden asiantuntijat huolehtivat yli 700 yrityksen talouden hallinnosta ja HR:n ammattilaiset laskevat yli 60 tuhatta palkkaa vuosittain. Rainmaker työllistää yli 1000 asiantuntijaa.

Myyntiyhtiö Toteemi Oy

Myyntiyhtiö Toteemi oli osa TeleForce-konsernia. Toteemi on erikoistunut markkinoinnin ja myynnin tehostamiseen ja ulkoistamiseen.

Haluatko uusia ajatuksia sähköpostiisi?

Hienoa! Alla olevasta painikkeesta pääset tilaamaan uutiskirjeemme, joka ilmestyy muutaman kuukauden välein.

Tilaa tästä!

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.

Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten