Rainmaker on ostanut Myyntipalvelu Jaakkola Oy:n liiketoiminnan ja lisää palveluihinsa buukkaustoiminnan

Rainmaker Group Oy
Myyntipalvelu Jaakkola Oy

TIEDOTE

Rainmaker on hankkinut liiketoimintakaupalla Myyntipalvelu Jaakkola Oy:n liiketoimintakokonaisuuden.  Kaupan mukana yhtiöön liittyy 12 asiakashankinnan ja ajanvarauspalvelun ammattilaisia. Kaupan mukana siirtyvät myös yrittäjäveljekset Juho ja Antti Jaakkola.

”Kaupan myötä saamme paljon uutta osaamista sekä erinomaisia asiakassuhteita. Myyntipalvelu Jaakkola Oy:n asiantuntijoiden ansiosta lisäämme palveluvalikoimaamme asiakashankinta- ja ajanvarauspalvelun eli buukkaustoiminnan sekä vahvistamme finanssitoimialamme merkittäväsi. Toivotamme kaikki 12 uutta sateentekijää lämpimästi tervetulleiksi”, kertoo Rainmakerin liiketoimintajohtaja Risto Ylitalo.

Myyntipalvelu Jaakkola Oy:n toiminta siirtyy kevään aikana Rainmakerin toimitiloihin, pääasiassa Oulun yksikköön. Myös etätyöskentely mahdollistetaan työntekijöille. Palvelun laadukas jatkuminen varmistetaan mm. siten, että Juho Jaakkola keskittyy myös jatkossa huolehtimaan menestyksekkäästä asiakasyhteistyöstä.

”Nyt pääsemme entistä suuremmin kasvattamaan asiakashankinta liiketoimintaa. Kovat kasvusuunnitelmat on tehty ja lähdemme niitä kohti työskentelemään yhdessä”, iloitsee Juho Jaakkola.

”Uskomme vahvasti kontaktikanavana asiakkaalle soittamiseen, myös ajanvarauspalvelussa. Teemme puhelimitse valtavan määrän erilaisia myyntiin tähtääviä kontakteja joka päivä, mutta määrää enemmän korostamme puheluiden merkityksellisyyttä, onnistumista sekä niistä välittyvää tunnetta. Ajanvarauspalvelu on usein yrityksen ensimmäinen mahdollisuus luoda ihmiseen jonkinlainen suhde. Jatkossa voimme vastata asiakkaidemme lisääntyneisiin ajanvaraustarpeisiin joko täysin omana palveluna tai osana muuta palveluvalikoimaamme”, Ylitalo kertoo.

Lisätietoja:

Risto Ylitalo
Liiketoimintajohtaja
050 400 492
risto.ylitalo@rainmaker.fi

 

Juho Jaakkola
Toimitusjohtaja
040 760 5274
juho@myyntipalvelujaakkola.fi

 

Haluatko uusia ajatuksia sähköpostiisi?

Hienoa! Alla olevasta painikkeesta pääset tilaamaan uutiskirjeemme, joka ilmestyy muutaman kuukauden välein.

Tilaa tästä!

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.

    Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten