Rainmaker kutsuu Counter Striken harrastajat ja huiput Suomen suurimpaan avoimeen turnaukseen

TIEDOTE

Rainmaker Group Oy // SJ Esports Oy // Elisa Viihde 

Ainutlaatuisessa CS:GO-turnauksessa 60 000 euron palkintopotti, peliareenana uusi Rushmode-palvelu

Rainmaker kutsuu Counter Striken harrastajat ja huiput Suomen suurimpaan avoimeen turnaukseen

Rainmaker kutsuu Suomen CS:GO-pelaajat Rainmaker Open -turnaukseen, joka järjestetään keväällä rushmode.gg-alustalla. Rainmaker Open käynnistyy alkusarjan otteluilla maaliskuussa ja huipentuu kesäkuussa, kun turnauksen neljä parasta joukkuetta kohtaavat live-finaaleissa. Turnauksen palkintopotin arvo on 60 000 euroa. Rainmaker Openin jatkosarjan, semifinaalin ja finaalin ratkaisupelejä voi seurata Elisa Viihde Sportilta ja Elisa Viihteen Twitch-kanavalta.

”Alan arvoturnaukset on yleensä suunnattu vain ammattilaisille, ja palkintorahat ovat olleet harrastepelaajien ulottumattomissa”, Rainmakerin myynti- ja markkinointijohtaja Kim Lehtola sanoo. ”Siksi olemme ylpeitä, kun saamme lanseerata arvoturnauksen, johon kuka tahansa voi osallistua ja jossa kynnys merkittävien palkintojen ansaitsemiseen on poikkeuksellisen matala. Tällaista turnausta ei ole järjestetty aikaisemmin Suomessa, eikä välttämättä koko maailmassakaan.”

Rushmode on SJ Esportsin kehittämä uusi digitaalinen peliareena, joka yhdistää e-urheilun harrastajat, kilpailijat, joukkueet ja työpaikat. Rushmoden työpaikat tarjoaa Suomen suurin myynti- ja asiakaspalveluyritys Rainmaker, joka toimii myös uuden turnauksen järjestäjänä.

Helmikuun aikana avautuvalla Rushmode.gg-sivustolla järjestetään turnauksia, jaetaan valmennustietoa lajista ja tarjotaan mahdollisuus tavoitteellisen pelaamisen ja työn yhdistämiseen.

”Turnauksen tärkeimpinä tavoitteina on tarjota harrastajille mahdollisuus mitata taitojaan myös Suomen parhaimpia pelaajia vastaan”, SJ Esportsin toimitusjohtaja Jari Karlsson sanoo.

”Toinen tärkeä teema on e-urheilun puoliammattilaisuus, joka on uusi mahdollisuus koko pelaajayhteisölle. Rushmode kehitettiin, jotta voimme edistää suomalaista e-urheilua kokonaisvaltaisesti. Tähän kuvioon liittyy myös harrastajien ja kilpapelaajien työura. Heidän ei tarvitse enää tehdä kovaa valintaa pelaamisen ja muun elämän välillä.”

Kim Lehtolan mukaan kaikki e-urheilun parissa toimivat ymmärtävät, että alan täytyy yhdessä satsata voimakkaasti pelaamisen, treenaamisen ja muun elämän tasapainoon:

”Pelissä on todella suuria asioita kuten ihmisten terveys ja sosiaaliset suhteet sekä e-urheilun maine”, Lehtola sanoo.

”On hienoa tarjota Rainmaker Openin e-urheiluturnaukset Elisa Viihteen välityksellä kaikille, jotka eivät syystä tai toisesta pääse paikan päälle seuraamaan pelejä. Elisa on viime syksynä avannut Kamppiin e-urheilulähetysten tuotantoon keskittyneen studion, jossa myös Rainmaker Openin lähetykset tuotetaan”, kommentoi Elisa Viihteen e-urheilusisällöistä vastaava tuottaja Teemu Koski.

Poikkeuksellinen palkkiokäytäntö: voittoja jo alkusarjan finaaleista

Rainmaker Openin kaksi ensimmäistä alkusarjan turnausta pelataan 21.-22.3.2020. Alkusarjan turnauksia on yhteensä 12 kappaletta, ja turnaukseen voi osallistua kaikkiaan lähes 800 joukkuetta. Alkusarjan kaikkien 12 turnauksen voittajajoukkueet palkitaan kukin 1000 euron palkinnoilla.

Jatkosarjaan on varattu kutsut neljälle ammattilaisjoukkueelle. Myös jatkosarjan ja semifinaalien voittajille maksetaan 1000 euron palkkiot. Koko turnauksen voittanut joukkue kuittaa 22 000 euroa ja kakkonen 8000 euroa. Kolmanneksi ja neljänneksi yltäneet saavat kumpikin 3000 euroa.

Kim Lehtolan mukaan Rainmaker maksaa Rainmaker Openin palkintorahat pelaajille viikon kuluessa siitä, kun voittajat ovat toimittaneet verokorttinsa Rainmakerille.

”Me haluamme hoitaa palkkiot sellaisella tavalla, joka on mahdollisimman järkevä pelaajien kannalta. Lähtökohtana on se, mikä tuntuisi hyvältä ja vastuulliselta, jos olisimme heidän asemassaan.”

ILMOITTAUDU NYT:

rushmode.gg/rainmakeropen

LISÄTIETOJA:

Toimitusjohtaja Jari Karlsson
SJ Gaming
040 196 1744

Myynti- ja markkinointijohtaja Kim Lehtola
Rainmaker Group Oy
0400 406 870

Elisa Viestintä, p. 050 305 1605, mediadesk@elisa.fi

 

Rainmaker Group Oy on Suomen johtava myynti- ja asiakaspalveluyritys. Rainmaker palkkaa vuosittain yli 2000 työntekijää eri puolilla Suomea sijaitseviin toimipisteisiinsä. Yhtiön liikevaihto kohosi 68 miljoonaan euroon vuonna 2019.

SJ Gaming on yksi Suomen menestyneistä e-urheiluorganisaatioista. Joukkue perustettiin vuonna 2017 nimellä SuperJymy, kun Sotkamon Jymy kokosi joukkueen CS:GO -peliin. SJ Gamingin paras sijoitus maailmanlistalla on sija 35. Organisaation toiminta kattaa tavoitteellisen kilpaurheilutoiminnan, e-urheilun koulutus- ja valmennuspalvelun SJ Esports Akatemian sekä huippu-urheilun järjestäytymistä ja menestystä tukevan Rushmode-palvelun kehittämisen.

 Elisa Viihde on Suomen suosituin viihdepalvelu. Elisa Viihde on kaikki, mitä viihtymiseen tarvitset – alkuperäissarjoja, eniten kotimaisia elokuvia, kansainvälisiä uutuuselokuvia, kattava tv-ohjelmatarjonta ja urheilua, jota et muualta näe. Palvelussa on monipuolinen valikoima suoratoistopalveluita, videovuokraamo sekä maksu-TV-paketteja. Elisan viihdepalveluista nauttii yli 300 000 kotitaloutta. www.elisa.fi/viihde 

Elisa on tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden edelläkävijä. Asiakkaanamme on 2,8 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota, ja kattavassa verkossamme on yli 6,3 miljoonaa liittymää. Yhteistyö mm. Vodafonen kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Päämarkkina-alueemme ovat Suomi ja Viro, tarjoamme digitaalisia palveluita myös kansainvälisille markkinoille. Elisan osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 1,84 miljardia euroa ja henkilöstöä 4 900. Vastuullisena suomalaisena markkinajohtajana toimintaamme ohjaa toiminnan jatkuva parantaminen. Lisätietoja www.elisa.fi, Facebookissa @elisasuomi ja Twitterissä @ElisaOyj

 

 

 

Haluatko uusia ajatuksia sähköpostiisi?

Hienoa! Alla olevasta painikkeesta pääset tilaamaan uutiskirjeemme, joka ilmestyy muutaman kuukauden välein.

Tilaa tästä!

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.

    Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten