Siili ja Rainmaker perustavat työelämätiedon digitalisointiin keskittyvän yrityksen

TIEDOTE // 28.2.2020

Rainmaker Group Oy
Siili Solutions Oyj

Siili ja Rainmaker ovat perustaneet uuden yrityksen Knome Oy:n, jonka tavoitteena on työntekijöiden uraan ja tavoitteisiin liittyvän tiedon digitalisointi. Kehitystyön tuloksena syntyy uusi palvelu, jossa työnantajat ja työntekijät voivat hallita, etsiä ja analysoida osaamiseen liittyvää dataa. Rainmaker omistaa Knomesta 51 prosentin osuuden ja Siili 49 prosenttia.

”Knome syntyi, jotta työntekijät ja työnantajat voisivat saada enemmän irti ammatillisesta suhteesta”, Rainmakerin myynti- ja markkinointijohtaja Kim Lehtola sanoo.

”Knome auttaa työntekijää viestimään aiempaa tehokkaammin omasta osaamisestaan ja tulevaisuuteensa liittyvistä ammatillisista unelmista, eli rikastamme ansioluettelosta myös aikomusluettelon. Työnantaja saa uuden järjestelmän avulla näkyvyyden osaamisiin, jotka ovat jääneet aiemmin piiloon. Vaativiin projekteihin löydetään oikeat kompetenssit nopeammin.”

Rainmaker ja Siili ovat aiemmin tehneet työelämätietoon liittyvää omaa ohjelmistokehitystä, joka yhdistetään nyt ja siirretään Knome-yhtiöön. Rainmaker on Suomen suurin myynnin ja asiakastyön palveluyritys. Lähes 2000 henkilöä työllistävä Rainmaker on saavuttanut erinomaisia tuloksia tiimityön pelillistämisellä ja digitalisoinnilla. Siili on yli 700 asiantuntijaa työllistävä IT-konsultointialan pörssiyhtiö, joka kehittää asiakkailleen koko elinkaaren kattavia digitaalisia palveluja.

Knomen johtaja Ossi Lerton mukaan yhtiö tavoittelee alkuvaiheessa asiakkaikseen yli 500 ammattilaista työllistäviä suomalaisia asiantuntijaorganisaatioita.

”Knomen beta-versiota on käytetty Siilissä jo jonkin aikaa”, Lerto sanoo. ”Unelmamme on, että Knomesta tulee osaamisen ja työelämän uusi käyttöliittymä.”

LISÄTIETOJA:

Myynti- ja markkinointijohtaja Kim Lehtola
Rainmaker Group Oy
0400 406 870

Johtaja Ossi Lerto
Knome Oy
040 552 3032

Toimitusjohtaja Marko Somerma
Siili Solutions Oyj
050 518 1496

Haluatko uusia ajatuksia sähköpostiisi?

Hienoa! Alla olevasta painikkeesta pääset tilaamaan uutiskirjeemme, joka ilmestyy muutaman kuukauden välein.

Tilaa tästä!

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.

    Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten