Tietoa koronaviruksesta kaikille hakijoillemme – 16.3.2020

Rainmakerin palvelulupaus on ”Työtä elämää varten”. Otamme tämän kaikkien elämää rajoittavan tilanteen äärimmäisen vakavasti, mutta haluamme samanaikaisesti turvata maamme elinkeinotoiminnan jatkumisen kriisistä huolimatta.

Rainmaker jatkaa työhönottoa suunnitellusti myös koronaviruksen aiheuttaman tilanteen aikana. Haluamme kuitenkin taata sekä hakijoiden että henkilökuntamme turvallisuuden koko työhönottoprosessissa. Tästä syystä pyrimme tekemään työhaastattelut ja -sopimukset etäyhteyksiä hyödyntäen. Emme siis keskeytä työhönottoa, joten ole hyvä ja hae mieluista työtehtävää.

Olemme varautuneet tähän epätavalliseen tilanteeseen minimoimalla työntekijöidemme mahdollisen altistumisen koronavirustartunnoille mm. siirtämällä työtä kotona tehtäväksi, vähentämällä toimistojen paikalla olevan henkilökunnan määrän minimiin sekä sopimalla yhdessä asiakkaidemme kanssa heidän liiketoiminnalleen olennaisten toimintojen ylläpidosta. Olemme myös rajoittaneet henkilökuntamme matkustamista ja asettaneet karanteeniin ne työntekijät, jotka ovat palaneet ulkomailta kotimaahan.

Rainmaker seuraa tilanteen kehittymistä ja viranomaisen antamia ohjeita sekä kertoo mahdollisista jatkotoimenpiteistä eri kanavissa.

Koska tilanteen kehittymisestä ei ole tarkkaa tietoa, emme voi välttämättä ennustaa kaikkien sovittavien työsuhteiden aloitusajankohtaa. Pyrimme siihen, että meillä on jokaisesta työpaikasta mahdollisimman tarkka ja ajankohtainen tieto aloituspäivämääriin ja työaikoihin liittyen.

Toivomme ymmärrystäsi tässä harvinaisessa tilanteessa. Kysy ihmeessä sinua askarruttavista asioista meidän työhönottajiltamme.

 

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme täältä.

Haluatko uusia ajatuksia sähköpostiisi?

Hienoa! Alla olevasta painikkeesta pääset tilaamaan uutiskirjeemme, joka ilmestyy muutaman kuukauden välein.

Tilaa tästä!

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.

    Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten