Asiakasvastuullinen kirjanpitäjä, Suomen Talousverkko Oy, Jyväskylä

Talousverkko on yrittäjähenkisesti ja nykyaikaisesti ajatteleva täyden palvelun tilitoimistoketju. Teemme taloushallinnosta helppoa ja sujuvaa digitaalisilla toimintatavoilla, aikaa jää silloin myös asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Hoidamme ammattitaidolla niin pienen yrityksen kirjanpidon kuin isomman organisaation ulkoistetun taloushallinnon. Työskentelemme asiakkaidemme hyödyksi ja tarjoamme palvelumme aina hymyssä suin. Olemme yrittäjän tilitoimisto. www.talousverkko.fi

Toiminnan kasvaessa etsimme nyt Talousverkon tiimiin Jyväskylään vahvistusta

ASIAKASVASTUULLISEKSI KIRJANPITÄJÄKSI

Sinulla on positiivinen asiakaspalveluasenne ja aktiivinen sekä oma-aloitteinen ote työhön etkä pelkää ottaa vastaan haasteita. 

Tehtävässä sinulla on monipuoliset kehittymismahdollisuudet taloushallinnon eri osa-alueilla, joustavat työskentelymahdollisuudet ja ympärilläsi osaava työyhteisö. Käytämme tehokkaita sähköisiä työvälineitä ja olemme sähköisen taloushallinnon kiistaton edelläkävijä. Taloushallinnon sähköistämisen toteutamme markkinoiden johtavilla Netvisor tai Procountor -ohjelmistoilla.

Tässä tehtävässä vastaat itsenäisesti asiakasyritystesi kirjanpidosta aina tilinpäätöksiin saakka. Lisäksi sinulla on mahdollisuus olla mukana erilaisissa asiakas- ja ohjelmistoprojekteissa.

Odotamme sinulta
– tehtävään soveltuvaa koulutusta 
– vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä 
– vahvaa peruskirjanpidon osaamista, tilinpäätöstaitoa ja kokemusta konsernikirjanpidosta
– kokemusta palkanlaskennasta

Netvisor ja Finago (Procountor) -ohjelmien käyttökokemus sekä englanninkielen taito katsotaan eduksesi. Arvostamme myös ymmärrystä sisäisestä laskennasta ja raportoinnista.

Oletko sinä etsimämme tiimin vahvistus? Jos tunnistit ilmoituksesta itsesi, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa:
Salla Sironen
HR
040 350 6439
salla.sironen@divestgroup.fi  

Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.