Helsingin Sanomien myyntineuvottelija, Rainmaker, Rovaniemi

Rainmaker Rovaniemi kasvaa ja rekryämme nyt lisää tekijöitä Helsingin Sanomien myyntitiimiin!

Nykyhetkessä työllistämme yli 30 rautaista myynnin ammattilaista ja 15 iloista asiakaspalvelijaa eri projekteissa. Liity siis joukkoomme ja tule sieki työskentelemään Rovaniemen suurimpaan palvelukeskukseen!

Nyt haemme sekä koko-, että osa-aikaisia työntekijöitä. Meillä kokoaikainen työskentelee 30 tuntia viikossa ja takuupalkkana 1200 € / kk + provisiot TAI osa-aikainen työskentelee joustavasti 12 tuntia viikossa ja takuupalkkana on 450 € / kk + provisiot. Työvuorot sijoittuvat aamuun (8:30-14:30) ja iltavuoroon (14:30-20:30).

Myyntineuvottelijan roolissa kontaktoit jo olemassa olevia asiakkaita, kartoitat heidän tarpeensa ja ratkaiset ne parhaalla mahdollisella tavalla. Tukenasi sinulla on ammattitaitoiset esimiehet sekä nykyaikaiset työvälineet.

Millainen On Rainmaker?
Me nauramme paljon, työskentelemme toisiamme varten ja asiakkaidemme hyödyksi. Emme pelkää mitään, koska pelko ohjaa keskinkertaisuuteen. Haluamme kehittyä enemmän kuin muut, koska haluamme enemmän kuin muut. Meidät tekee tyytyväiseksi se, kun asiakkaamme voittavat omat taistelunsa. Kiteytämme arvomaailmamme seuraavasti: ”Elät vain kerran; Uskalla rikkoa rajasi. Rakasta intohimoisesti, naura hervottomasti ja älä koskaan kadu mitään”.

Olet sitten kokenut konkari tai tuore tekijä alalla – raapaise meille hakemus ja liity mahtavaan tiimiimme! Jätä siis yhteystietosi seuraavan linkin kautta: https://goo.gl/forms/vgqbnaNMZ9WNLZ912 tai lähetä meidän Tiiminvetäjälle Ernolle Whatsapp-viestiä numeroon 0503242637.

Rainmaker on sekä myynnin että henkilöstö-, palkka- ja taloushallinnon asiantuntijayritys. Synnyimme yritysjärjestelyiden kautta alan johtavista organisaatioista vuonna 2015, ja yhteenlaskettu liikevaihtomme on 30 miljoonaa euroa. Yritys työllistää yli 1200 henkilöä, joista Rovaniemen toimipisteessä työskentelee tällä hetkellä yli neljäkymmentä.

Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.