Kesätyöntekijä Fortumin myyntipisteille, Seinäjoki

 

Myyjä tekemään tulosta Fortumille kesäksi!

Hei Sinä kesälle töitä etsivä nuori! Me haluamme herättää sinun huomiosi, joka mietit missä pääsisit kerryttämään hyödyllistä ja kallisarvoista kokemusta tavoitellessasi omia unelmiasi.

Myyntityö on meillä aktiiviista tarjontamyyntiä ja pääsetkin hankkimaan itse omat asiakkaasi. Et joudu toimimaan kuitenkaan yksin, meillä pääset tekemään töitä joukkueessa ja pelaamaan Leijonaliigassa. Oma joukkueesi helpottaa Sinua työnteon aloittamisessa, joukkuekaverisi ja valmentajasi auttavat sinua ensimmäisestä päivästä lähtien onnistumaan. Teidän yhteinen tavoitteenne on pelata voitokkaasti muita Leijonaliigan joukkueita vastaan.

Työ meillä  on paljon muutakin kuin sähkönmyyntiä. Meidän tavoitteemme on kartoittaa asiakkaiden energiatarpeita ja myydä uusiutuvalla energialla tuotettujen sähkösopimusten lisäksi aurinkopaneeleita, energiatehokkuutta lisääviä tuotteita ja palveluita, sekä vakuutuksia.

Pähkinänkuoressa, tarjoamme sinulle:

– Fantastisen startin myyntiurallesi
– Vahvan ja ammattitaitoisen tuen kehittymisellesi
– Mahtavan työporukan ympärillesi
– Merkityksellisen työtehtävän, arvostettujen tuotteiden ja palveluiden parissa
– Tarpeitasi huomioivan, joustavan työajan
– Kilpailukykyisen palkkauksen

Hakuohje:

Meille pääsee töihin vaikka WhatsAppilla! Voit laittaa viestiä 044 755 3912/ Nicola – jutellaan lisää Leijonaliigasta, tästä tehtävästä ja Sinun unelmistasi. Voit jättää myös CV:n ja hakemuksen hakulinkin kautta. Tsemppiä hakuusi!

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Seinäjoki
Työaika: 15-40h/vko, arkisin 10:00-20:00 välillä ja la-su tarvittaessa 10:00-18:00.
Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää – hae siis rohkeasti!
Työnkesto: Sopimuksen mukaan
Palkka: 10 € / h + myynnin mukaan maksettava provisio
 
Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.