Lehtimyyjä, Rainmaker, Oulu

Etsimme nyt Oulun toimistoomme LEHTIMYYJIÄ!
Työelämän tilanteet ovat meillä muuttuneet. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä koko ja osa-aikaisissa tehtävissä. Sinä päätät!

Tiimissä kontaktoidaan Sanoman aiempia lehdentilaajia, keskustellaan heidän lukutottumuksistaan ja aktivoidaan heidän tilauksensa.
Asiakkaillemme miellyttäviä lukutottumuksia antavat muun muassa:
–       HS Viikko
–       Helsingin Sanomat
–       HS Digilehti

Tehtävään annetaan yksityiskohtainen ja laadukas perehdytys. Sinun ei siis tarvitse olla valmis asiantuntija tai myyntitykki, meillä sinusta tehdään sellainen! Kokemuksesta ei tietenkään haittaa ole, tärkeintä on asenne, halu kehittyä ja pärjätä.

Meillä kokoaikainen työskentelee n. 30 tuntia viikossa ja osa-aikaiset tekijät työskentelevät minimissään n. 12 tuntia viikossa.  Työvuorot sijoittuvat aamuun (8:30-14:30) ja iltavuoroon (14:30-20:30). Palkka muodostuu pohjapalkasta + provisioista.

Ota yhteyttä Harri Hautamäkeen soittamalla, tai whatsapilla p. 044 5171027, mailia voit laittaa: harri.hautamaki@rainmaker.fi

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Oulu
Työaika: 15-30h/vko, arkisin 9:00-20:30 välillä ja la keskimäärin 1 lauantai kuussa 10:00-15:00.
Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää – hae siis rohkeasti!
Työnkesto: Sopimuksen mukaan
Palkka: vähintään 9,5 € / h + myynnin mukaan maksettava provisio

 


 Millainen On Rainmaker?
Me nauramme paljon, työskentelemme toisiamme varten ja asiakkaidemme hyödyksi. Emme pelkää mitään, koska pelko ohjaa keskinkertaisuuteen. Haluamme kehittyä enemmän kuin muut, koska haluamme enemmän kuin muut. Meidät tekee tyytyväiseksi se, kun asiakkaamme voittavat omat taistelunsa. Kiteytämme arvomaailmamme seuraavasti: ”Elät vain kerran; Uskalla rikkoa rajasi. Rakasta intohimoisesti, naura hervottomasti ja älä koskaan kadu mitään”.
Lisätietoja Rainmakeri palveluista löydät täältä: http://www.rainmaker.fi/palvelut

Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.