Myyjä Kalevan myyntiin, Oulu

Haluatko tuoda sisältöä asiakkaiden elämään tarjoamalla Sanomalehti Kalevan lukuelämyksiä? Meillä on nyt tarjolla hieno mahdollisuus päästä työskentelemään Kalevan Sanomalehden myynnissä, saat myydäksesi sanomalehden jolla on pitkät perinteet jo vuodesta 1899.

Miksi hakea juuri meille?

Työssäsi kontaktoit lehden vanhoja tilaajia ja pyrit uudelleenaktivoimaan heidän tilauksensa, sekä hankit myös kokonaan uusia asiakkaita puhelimitse. Sanomalehti Kaleva tuo sisältöä elämään – kertoo tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat jutut sekä tarjoaa hyödyllisimmät palvelut. Se puhuu rohkeasti pohjoisen puolesta. Kaleva on Pohjois-Suomen suurin ja Suomen neljänneksi suurin seitsenpäiväinen sanomalehti.

Työaika on (30 h/vko) teemme vakituisia, toistaiseksi voimassaolevia työsopimuksia ja etsimmekin pitkäaikaisia työntekijöitä kasvamaan kanssamme.
Tavoittaaksemme asiakkaat joustavasti työskentelemme arkisin klo 8:30-20:30 välillä. Palkkamalli on selkeä ja reilu, vähintääntienaat 9,50€/h. Lisäksi tulospalkkamalli, mahdollistaa reilusti korkeammat ansiot työssä onnistuttuaan.
Jos pidät rennosta työilmapiiristä niin me takaamme, että saat tässä työporukassa hymyillä ja nauraa.

Ota yhteyttä Harri Hautamäkeen soittamalla, tai whatsapilla p. 044 5171027, mailia voit laittaa: harri.hautamaki@rainmaker.fi

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Oulu
Työaika: 15-30h/vko, arkisin 9:00-20:30 välillä ja la keskimäärin 1 lauantai kuussa 10:00-15:00.
Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää – hae siis rohkeasti!
Työnkesto: Sopimuksen mukaan
Palkka: vähintään 9,5 € / h + myynnin mukaan maksettava provisio

 


Millainen On Rainmaker?

Me nauramme paljon, työskentelemme toisiamme varten ja asiakkaidemme hyödyksi. Emme pelkää mitään, koska pelko ohjaa keskinkertaisuuteen. Haluamme kehittyä enemmän kuin muut, koska haluamme enemmän kuin muut. Meidät tekee tyytyväiseksi se, kun asiakkaamme voittavat omat taistelunsa. Kiteytämme arvomaailmamme seuraavasti: ”Elät vain kerran; Uskalla rikkoa rajasi. Rakasta intohimoisesti, naura hervottomasti ja älä koskaan kadu mitään”.

Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.