Myyjä Pyöräkauppaan, Kuopion Kolmisoppeen tai Päivärantaan


Myyjä Pyöräkauppaan, Kuopion Kolmisoppeen tai Päivärantaan

Hei Sinä sportista ja myynnistä innostuva tekijä! Me tavoittelemme Sinua, joka toivot pääseväsi työskentelmään myynnin parissa ja sinua inspiroisi vastuu omasta osastostasi.

Mistä on kyse?
Tuomme valittuihin K-citymarketeihin palvelevan Pyöräkaupan kevään kuumimpaan pyörien myyntisesonkiin. K-citymarket myymälöihin tullaan rakentamaan pyöräilyn shop-in-shop osasto, missä myydään asiakkaan tarpeen mukaan niin perheen pienimpien potkupyörät, kuin citypyörät kaupunkiajeluun. Lisäksi Pyöräkaupan valikoimaan kuuluvat pyörätarvikkeet ja kypär.

Asenne ratkaisee ja meille asenne näkyy tekemisessä. Työskentely meillä on pelillistettyä ja pääsetkin kisailemaan sekä itseäsi vastaan, että myyntialueesi muiden pyörämyyjien kesken koko sarjan voitosta. Kokemusta tai vahvaa tuntemusta pyöristä emme oleta olevan; jokaista vaijeria ja laakeria ei tarvitse tuntea, koulutamme sinulle tarvitsemasi teknisemmät tiedot ja taidot.

Työpäiviisi tulee kuulumaan:

– Asiakaslähtöinen ja aktiivinen myyntityö
– Pyörien myyntikuntoon laittaminen
– Osastosi myyntikunnosta vastaaminen, pidät siis osastosi siistinä ja tavaraa saatavilla
– Kilpaileminen myyntialueen kuninkuudesta

Meillä ovat viihtyneet parhaiten toimeliaat ja itseohjautuvat tekijät, jotka nauttivat ihmisten kanssa työskentelystä ja haluavat aidosti auttaa asiakkaita pyöräkauppaa tehden. Kun olet aidosti myynnistä ja asiakaspalvelusta syttyviä persoona tule tekemään kanssamme kaupassa käymisestä ja pyöräilystä elämys!

Hakuohje:
Polkaise haku käyntiin lähettämällä itsesi näköinen hakemus ja CV hakulinkin kautta. Oikoreittinä voit myös laittaa viestiä Matchmakerille Nicolalle Whatsappilla p. 044 7553912. Saat myös lisätietoa soittamalla tai viestein samasta numerosta.

Tehtävän perustiedot:
Paikkakunta: Kuopio
Työaika: 30-37,5h/vko, arkisin 10:00-19:00 välillä ja la-su tarvittaessa 11:00-18:00.
Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää – hae siis rohkeasti!
Työnkesto: 5.3-16.6.2018
Palkka: 11 € / h + mahdolliset myyntikilpailujen palkinnot

Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.