Myyjä, Sähkönmyyntiin, Rainmaker, Oulu

 

Rainmakerin kasvaessa haemme vahvistusta Fortumin tele tiimiimme.

Työ on myyntityötä, jossa kontaktoidaan asiakkaita puhelimitse, kartoitetaan heidän energiatarpeensa ja myydään kullekin asiakkaalle sopiva ratkaisu. Tuotteina ovat Fortumin sähkösopimukset sekä erilaiset energiankulutusta seuraavat ja säästöä tuottavat ratkaisut kuten Kotinäyttö. Me Rainmakerillä  hoidamme Fortumin uusasiakashankintaa monikanavaisesti niin kauppakeskuksissa, puhelimitse kuin verkosivujen chat-työkalulla. Myyjämme pääsevat kontaktoimaan siis myös asiakkaita, jotka on jo kohdattu toisessa kanavassa ja keskustelu on avattu.

Työaika on (30 h/vko) teemme mielellämme vakituisia, toistaiseksi voimassaolevia työsopimuksia, tai muokkaamme sinulle sopivan sopimuksen.  Tavoittaaksemme asiakkaat joustavasti työskentelemme arkisin klo 8:30-20:30 välillä. Palkkamalli on selkeä ja reilu, vähintään tienaat 9,50€/h, Lisäksi tulospalkkamalli, mahdollistaa reilusti korkeammat ansiot työssä onnistuttuaan. 
Jos pidät rennosta työilmapiiristä niin me takaamme, että saat tässä työporukassa hymyillä ja nauraa.

Ota yhteyttä Harri Hautamäkeen soittamalla, tai whatsapilla p. 044 5171027, mailia voit laittaa: harri.hautamaki@rainmaker.fi

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Oulu
Työaika: 15-30h/vko, arkisin 9:00-20:30 välillä ja la keskimäärin 1 lauantai kuussa 10:00-15:00.
Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää – hae siis rohkeasti!
Työnkesto: Sopimuksen mukaan
Palkka: vähintään 9,5 € / h + myynnin mukaan maksettava provisio


Anna kuulua itsestäsi, niin jutellaan lisää! 


__________________________________________________________________________________________________________________

Millainen on Rainmaker?
Meille ihminen on aidosti keskiössä. Etsimme oikeita ihmisiä tekemään tekemään oikeita asioita ja kasvamaan kanssamme. 
Emme ole tittelinkipeitä, emmekä tuijota pelkkää kokemusta. Arvostamme rohkeutta, avoimuttaa ja can do-asennetta. 
Arjessamme onkin syntynyt sanonta “tekemällä, ei väittämällä”, joka kuvastaakin hyvin tapaamme toimia. 

Rainmaker on uudenlainen asiantuntijapalveluyritys, joka tarjoaa myynnin sekä henkilöstö-, palkka- ja taloushallinnon osaamista ja palveluita. 
Myynnissä olemme edelläkävijä ja tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisen myynnin palvelut. Jopa 83% suomalaisista hakee tietoa internetistä ennen ostopäätöstä. Me tiedämme miten yrityksen kaupallista kiinnostavuutta lisätään verkossa ja mistä kanavista ostavat asiakkaat hankitaan yrityksen verkkoympäristöön. Aidolla vuorovaikutuksella käännämme kasvavan kävijäliikenteen kannattaviksi asiakaskohtaamisiksi  – euroiksi.

Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.