Myyjiä Contact Centeriin, Rainmaker, Oulu

Etsimme nyt Oulun toimistoomme myyjiä

 

Työnkuvaasi kuuluu kontaktoida kuluttaja-asiakkaita puhelimitse. Sinun ei tarvitse olla valmis asiantuntija tai myyntitykki, mutta haluat kehittyä sellaiseksi! Annamme tehtävään kattavan perehdytyksen ja tarjoamme jatkuvaa valmennusta, jotta onnistut työssäsi. Rainmaker tarjoaa sinulle etenemismahdollisuudet oman halusi ja kykyjesi mukaisesti. Meillä olet paljon enemmän kuin puhelinmyyjä, saat työskennellä valtakunnan tunnetuimpien brändien hyväksi. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Fortum ja Helsingin Sanomat. 

Haluamme, että laitat likoon omaan persoonasi, sen vastapainoksi saat vakituisen työsuhteen, jossa kasvat tärkeään rooliin meidän joukkueessa.

 

Palkkamalli on selkeä ja reilu. Pohjalla on hyvä tuntipalkka, jonka päälle maksetaan provisiota tuloksesi mukaan. Tienaat vähintään 9,50 €/h.

 

Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Pistä siis rohkeasti hakemusta tulemaan.

 

Ota yhteyttä Harri Hautamäkeen soittamalla, tai whatsapilla p. 044 5171027, mailia voit laittaa: harri.hautamaki@rainmaker.fi

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Oulu
Työaika: 15-30h/vko, arkisin 9:00-20:30 välillä ja la keskimäärin 1 lauantai kuussa 10:00-15:00.
Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää – hae siis rohkeasti!
Työnkesto: Sopimuksen mukaan
Palkka: vähintään 9,5 € / h + myynnin mukaan maksettava provisio

 

 Me nauramme paljon, työskentelemme toisiamme varten ja asiakkaidemme hyödyksi. Emme pelkää mitään, koska pelko ohjaa keskinkertaisuuteen. Haluamme kehittyä enemmän kuin muut, koska haluamme enemmän kuin muut. Meidät tekee tyytyväiseksi se, kun asiakkaamme voittavat omat taistelunsa. Kiteytämme arvomaailmamme seuraavasti: ”Elät vain kerran; Uskalla rikkoa rajasi. Rakasta intohimoisesti, naura hervottomasti ja älä koskaan kadu mitään”. 
Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.