Myymälänhoitaja CHANGE Lingerie -myymälään, Hämeenlinna


Myymälänhoitaja CHANGE Lingerie -myymälään

Hei Sinä erikoiskaupan ja myynnin ammattilainen!
Me tavoittelemme Sinua, joka pohdit, missä pääsisit tekemään rakastamaasi myyntityötä ja samalla omalla esimerkilläsi jakamaan osaamistasi muille. Haluamme herättää juuri Sinun huomiosi, jolle esimiestyö ja myynti on tuttua, sekä intohimo ja joka toivot palavasti pääseväsi luotsaamaan oman myymäläsi tiimiä ja yhä syventämään ammattitaitoasi erikoiskaupan alalla.

Mistä tässä on kyse?
Haluamme löytää loistavasta palvelusta tunnetun Changen Hämeenlinnan myymälästä vastaamaan Sinut, jolla on kyky ja halu yhä parantaa myymälän työntekijä- ja asiakaskokemusta. Toivomme, että sinulle on tärkeää jatkuva kehittyminen ja sytyt sekä asiakastyöstä että tavoitteiden saavuttaminen ja tiimin auttaminen niiden saavuttamisessa. 

Myymälänhoitajana olet myymälän sydän, joka kantaa vastuun asiakaspalvelun laadusta ja myymälänsä myynnin kasvusta. Erikoiskaupan KPI-mittarit, niillä johtaminen ovat sinulle tuttuja ja johdatkin niillä tiimiäsi motivoivasti. Uskomme, että menestymistäsi ja viihtymistäsi tässä tehtävässä autta, jos sinulla on jo aikaisempaa kokemusta ja palo kehittyä edelleen ja auttaa tiimiäsi kehittymään erikoiskaupan ammattilaisiksi.


Asiakkaita varten
Changella työskentelemme aidosti tyytyväisten asiakkaiden eteen tavoitteenamme ylittää asiakkaidemme odotukset. Tyytyväinen asiakas on meille elinehto, ja hyvinvoiva, toisiaan arvostava ja kunnioittava henkilöstömme sen mahdollistaja. Changella asiakaslähtöinen ja henkilökohtainen myyntityö on ensiarvoisen tärkeää ja sillä saavutetaan huippuluokan asiakaskokemus ja myyntitulokset. Pääset työskentelemään tiiviissä Change -perheessä, jossa työskennellään tavoitteellisesti yhteisten tavoitteiden eteen.

Työaikasi on 37,5 h / vko ja työvuorosi sijoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaisesti. Tehtävässä on sopimuspalkkaus, sekä mahdolliset bonukset myymälän myyntien yltäessä tavoitteeseen.

Innostuitko?
Toivomme, että käytät kallisarvoisen ammattitaitosi sinulle tärkeällä tavalla. Tuntuuko sinusta, että saisit käyttöösi sen Changella? Mikäli tuntuu, kerro se meille jo hakuvaiheessa jättämällä yhteystietojesi lisäksi videotervehdyksen, sekä tehtävään kohdennetun hakemuksen. Me haluamme kuulla! Halutessasi kuulla lisää meiltä, olemme puhelinsoiton tai Whataspp viestin päässä arkisin klo 10:00-16:00 välisenä aikana p. 0407759755 / Enna, Rainmaker rekrytointi Hakuaikaa on 22.12 asti, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Tehtävän perustiedot: 

Paikkakunta: Hämeenlinna
Työaika: n. 37,5h/vko
Kokemus: Arvostamme aikaisempaa kokemusta myynnistä
Työnkesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Palkka: Kaupan alan TES / Sopimuspalkka 
Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.