Myyntikoordinaattori, DG Lappeenranta Oy

Myyntikoordinaattori B2B-myyntiin, Divest Group, Lappeenranta

Hei Sinä, joka haluaisit kerryttää opiskelujesi aikana käytännön osaamista yritysmyynnistä. Haluamme herättää juuri sinun huomion, joka haluat, että valmistuessasi alan työkokemus on valttikorttisi.

Etsimme osa-aikaista myyntikoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen 30.6.2018 saakka. Myyntikoordinaattorina tulet toimimaan itsenäisesti B2B-myynnin tehtävissä osana nuorekasta ja toiminnallista tiimiä. Pääset heti mukaan asiakasprojekteihin ja kerryttämään arvokasta kokemusta asiakasrajapinnasta/-pintaan.

Mistä tehtävässä on kyse?

Myyntikoordinaattorina tulet työskentelemään konsernimme omien yritysten (esim. Talousverkko ja Atlas Media) projekteissa, sekä erilaisten ICT alan asiakasyritystemme kampanjoissa, vastaten heidän myyntiprosessin ensimmäisestä vaiheesta ollessasi yhteydessä loppuasiakkaisiin. Aktiivisena tyyppinä teet meille mainiota tulosta, kun kykenet viemään omia projektejasi maaliin, tartut rohkeasti härkää sarvista ja toimit systemaattisesti asiakkaidemme hyväksi.

Työtä voit tehdä hyvin myös opintojen ohella. Tiimimme jäsenet ovat joko nykyisiä tai jo valmistuneita Lappeenrannan teknillisen yliopiston tai Saimaan ammattikorkeakoulun opiskelijoita, joten opiskelijana sulaudut ympäristöömme mainiosti. Tiimityöskentely on Divest Groupilla suuressa arvossa ja pyrimme myös takaamaan jokaisen yksilön onnistumisen ja kehittymisen yhteisellä panoksella.

Toimistomme sijaitsee Skinnarilan kampusalueella.

Lue lisää meistä: www.divestgroup.fi/yritys/tarinamme/

Työpäivääsi kuuluu tälläisiä tehtäviä:

  • Puhelimitse tehtävät soittokampanjat

  • Keskustelu ja neuvottelu loppuasiakkaiden, eli suomalaisten yritysten päättäjien, kanssa

  • Raportointi ja yhteydenpito asiakkaille

Työskentelemme asiakkaastamme riippuen suomeksi tai englanniksi.

Mikäli haluat olla osa kasvavaa, kansainvälistyvää ja jatkuvasti kehittyvää konsernia, laitathan hakemuksesi meille. Kerro meille mistä sinä unelmoit.

Etenemme haastatteluihin jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi pian. Rekrytoimme mahdollisesti useamman henkilön.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Marko Tietäväinen, Business Manager

050 431 7006

marko.tietavainen@divestgroup.fi


Divest Group on taloushallinnon ja rahoituksen asiantuntijaorganisaatio. Palvelumme nojaavat erinomaiseen asiakaskokemukseen ja markkinoita murtaviin työkaluihin ja työmenetelmiin. Yrittäjähenkiseen Divest-konserniin kuuluvat DG Booster, DG Ezy, Talousverkko, Guida Invest ja Atlas Media. Divest-konsernin liikevaihto on yli 20 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 50 henkeä. www.divestgroup.fi

 

Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.