Myyntineuvottelijoita iltavuoroon, Rainmaker, Oulu

 

Palkkaamme nyt myyntineuvottelijoita Oulun toimistoomme iltavuoroon. Vaikka et ole aiemmin myyntiä tehnyt, me lupaamme sen sinulle opettaa, tai jos olet jo myynnin kokenut konkari, tarjoamme sinulle varmasti kiinnostavan paketin kaupantekoon. Toimeksiantajamme ovat alansa johtavia yrityksiä mm. Helsingin Sanomat sekä Fortum. Tehtävänäsi on kontaktoida puhelimitse kuluttuja-asiakkaita ja tehdä myyntiä. Katsomme myyntitehtäväsi omien toiveidesi sekä vahvuuksiesi perusteella.

Saat meiltä tarkan perehdytyksen alkuun ja panostamme valmennukseen pitkin työuraa, tarkoituksena paisuttaa myyjiemme palkkapussia kuukaudesta toiseen.

Meillä voit valita oman tuntimääräsi valintasi mukaan ja esimerkiksi kokoaikainen työskentelee n. 30 tuntia viikossa ja minimipalkkana on silloin 1200 € / kk +  provisiot, mutta tavoitteena on, että tienaat selvästi enemmän! Osa-aikaiset tekijät työskentelvät minimissään n. 12 tuntia viikossa.  Työvuorot sijoittuvat aamuun (8:30-14:30) ja iltavuoroon (14:30-20:30).


Mitä ne Oulun Rainmakerit sitten tekevät?

Oulun toimistomme työllistää tällä hetkellä noin 70 työntekijää ja kontaktoimme ihmisiä nykyaikaisilla työvälineillä, puhelimessa ja netissä. Toimeksiantajamme ovat alansa johtavia yrityksiä mm. Moi, Fortum sekä Sanomat. Varmaan huomasit listasta, että toimimme valtakunnallisten yrityksien parissa.

Tulehan sinäki osaksi monipuolista ja iloista tiimiä!

 

Ota yhteyttä Harri Hautamäkeen soittamalla, tai whatsapilla p. 044 5171027, mailia voit laittaa: harri.hautamaki@rainmaker.fi

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Oulu
Työaika: 15-30h/vko, arkisin 9:00-20:30 välillä ja la keskimäärin 1 lauantai kuussa 10:00-15:00.
Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää – hae siis rohkeasti!
Työnkesto: Sopimuksen mukaan
Palkka: vähintään 9,5 € / h + myynnin mukaan maksettava provisio

 


Millainen On Rainmaker?
Me nauramme paljon, työskentelemme toisiamme varten ja asiakkaidemme hyödyksi. Emme pelkää mitään, koska pelko ohjaa keskinkertaisuuteen. Haluamme kehittyä enemmän kuin muut, koska haluamme enemmän kuin muut. Meidät tekee tyytyväiseksi se, kun asiakkaamme voittavat omat taistelunsa. Kiteytämme arvomaailmamme seuraavasti: ”Elät vain kerran; Uskalla rikkoa rajasi. Rakasta intohimoisesti, naura hervottomasti ja älä koskaan kadu mitään”.

Lisätietoja Rainmakerin palveluista löydät täältä: http://www.rainmaker.fi/palvelut

Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.