Myyntitapaamisten bookkaaja, Rainmaker, Oulu

 

Rainmakerin kasvaessa haemme vahvistusta bookkaustiimiimme.

Nyt etsimme uusia MYYNTITAPAAMISTEN BOOKKAAJAA . Teemme ajanvarauspalvelua usealle eri toimialalle, sekä kuluttaja-asiakkaille, että yritysasiakkaille. Ajanvaraajan tehtävänä on kontaktoida potentiaalisia asiakkaita, asiantuntevasti kartoittaa heidän nykytilanteensa sekä tarpeensa, ja varata kalenterista tapaamisaikoja edustajille.

Tarjoamme kaikkiin tehtäviin kattavan koulutuksen/perehdytyksen ja laadukkaan, jatkuvan valmennuksen. Pystymme myös tarjoamaan erilaisia etenemismahdollisuuksia oman tahtotilasi, kehittymisesi ja kykyjesi mukaan.

Työaika on (30 h/vko) teemme vakituisia, toistaiseksi voimassaolevia työsopimuksia ja etsimmekin pitkäaikaisia työntekijöitä kasvamaan kanssamme. Tavoittaaksemme asiakkaat joustavasti työskentelemme arkisin klo 8:30-20:30 välillä. Palkkamalli on selkeä ja reilu, vähintääntienaat 9,50€/h. Lisäksi tulospalkkamalli, mahdollistaa reilusti korkeammat ansiot työssä onnistuttuaan.
Jos pidät rennosta työilmapiiristä niin me takaamme, että saat tässä työporukassa hymyillä ja nauraa.

Ota yhteyttä Harri Hautamäkeen soittamalla, tai whatsapilla p. 044 5171027, mailia voit laittaa: harri.hautamaki@rainmaker.fi

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Oulu
Työaika: 15-30h/vko, arkisin 9:00-20:30 välillä ja la keskimäärin 1 lauantai kuussa 10:00-15:00.
Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää – hae siis rohkeasti!
Työnkesto: Sopimuksen mukaan
Palkka: vähintään 9,5 € / h + myynnin mukaan maksettava provisio

 

 

 


Millainen On Rainmaker?
Me nauramme paljon, työskentelemme toisiamme varten ja asiakkaidemme hyödyksi. Emme pelkää mitään, koska pelko ohjaa keskinkertaisuuteen. Haluamme kehittyä enemmän kuin muut, koska haluamme enemmän kuin muut. Meidät tekee tyytyväiseksi se, kun asiakkaamme voittavat omat taistelunsa. Kiteytämme arvomaailmamme seuraavasti: ”Elät vain kerran; Uskalla rikkoa rajasi. Rakasta intohimoisesti, naura hervottomasti ja älä koskaan kadu mitään”.

 

Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.