Palkanlaskija, iCount Partners Oy

iCount Partners Oy on yrittäjähenkisesti ja nykyaikaisesti ajatteleva Taloushallintoliiton auktorisoima täyden palvelun tilitoimisto. Teemme taloushallinnosta helppoa ja sujuvaa digitaalisilla toimintatavoilla, jolloin aikaa jää myös asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Hoidamme ammattitaidolla niin pienen yrityksen kirjanpidon kuin isomman organisaation ulkoistetun taloushallinnon. Työskentelemme asiakkaidemme hyödyksi ja tarjoamme palvelumme aina hymyssä suin. Ravistelemme tilitoimistomaailmaa toimimalla rohkeasti, modernilla ja kehittävällä otteella.

Haetko työpaikkaa nuorekkaasta työyhteisöstä Helsingin keskustan sykkeestä, jossa käytössä ovat modernit työvälineet ja sinulla on mahdollisuus kehittyä osaavien kollegoiden tukemana? Onko sinulla rohkeutta rikkoa mahdolliset ennakkoluulosi tilitoimistomaailmasta ja kokea pienen yrityksen lämpö ja välittäminen jo ovesta sisään astuessasi?

Etsimme nyt iCount Partnersille ammattitaitoiseen, välittävään ja yhteen hiileen puhaltavaan tiimiin positiivista ja hyvällä asenteella töihin tarttuvaa

Palkanlaskijaa

Tehtävässä hoidat kuukausittaista palkanlaskentaa ja toimit hyvässä yhteistyössä niin asiakkaiden kuin sidosryhmienkin, kuten verohallinnon ja vakuutusyhtiöiden kanssa. Pääset avainrooliin, jossa työhösi tuo monipuolisuutta usean eri alan palkanlaskenta.

Toivomme, että sinulla on reipas, oma-aloitteinen ote työhön ja ainakin jonkin verran palkanlaskennan kokemusta. Sinulla voisi olla ideoita ja halukkuutta myös kehittämistyöhön. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta ja nopeaa omaksuntaa uusien järjestelmien ja asioiden oppimiseen.

iCountilla viihdytään yhdessä, autetaan toinen toisiaan ja panostetaan työntekijöiden kehittymiseen mm. koulutusten avulla. Tämä ei ole sanahelinää ja pääsetkin jo rekrytointiprosessissa tapaamaan tiimisi.

Lähetäthän pian CV:si ja hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta. Mietityttääkö vielä jokin tai kaipaat lisätietoa? Soita rohkeasti! Rainmakerin rekrytointikonsultin Annan tavoitat numerosta 044 755 3902.

Tutustu yritykseemme ja henkilöstöömme tarkemmin http://icountpartners.fi/

Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.