Tiiminvetäjä, Rainmaker, Oulu

Laajennamme toimintaamme Oulussa ja tarjoamme nyt motivoituneelle tiiminvetäjälle kokoaikaista paikkaa huippumyyjien parissa. Tehtävänäsi on johtaa, valmentaa, tsempata ja tukea tiimiläisiä onnistumaan jokapäiväisissä myyntitehtävissä. Oikeiden ihmisten löytäminen meille kaikkein tärkeintä. Tarjoamme kaikkiin tehtäviin kattavan koulutuksen/perehdytyksen ja laadukkaan, jatkuvan valmennuksen. Pystymme tarjoamaan erilaisia etenemismahdollisuuksia oman tahtotilasi, kehittymisesi ja kykyjesi mukaan.

Ps. Palkkaus meillä on reilu ja motivoiva. Se on sidottu osittain tulokseen, mikä mahdollistaa erittäin kilpailukykyisen ansiotason. Tehtävästä maksetaan pohjapalkka 2000€/kk+provisiot myyntitiimin tuloksen mukaan. 

Mitä ne Oulun Rainmakerit sitten tekevät?

Oulun toimistomme työllistää tällä hetkellä noin 70 työntekijää ja kontaktoimme ihmisiä nykyaikaisilla työvälineillä, puhelimessa ja netissä. Toimeksiantajamme ovat alansa johtavia yrityksiä mm. Moi, Fortum sekä Sanomat. Varmaan huomasit listasta, että toimimme valtakunnallisten yrityksien parissa.

Tulehan sinäki osaksi monipuolista ja iloista tiimiä!


Laitahan siis rohkeasti hakemusta tulemaan, niin jutellaan aiheesta tarkemmin.


Ota yhteyttä Harri Hautamäkeen soittamalla, tai whatsapilla p. 044 5171027, mailia voit laittaa: harri.hautamaki@rainmaker.fi

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Oulu
Työaika: 30h/vko, arkisin 9:00-20:30 välillä ja max 1 lauantai kuussa 10:00-15:00.
Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää – hae siis rohkeasti!
Työnkesto: Sopimuksen mukaan
Palkka: 2000€ / kk + provisiot myyntitiimin tuloksen mukaan

 


________________________________________________________________________________________________________________________________

Millainen On Rainmaker?

 

Me nauramme paljon, työskentelemme toisiamme varten ja asiakkaidemme hyödyksi. Emme pelkää mitään, koska pelko ohjaa keskinkertaisuuteen. Haluamme kehittyä enemmän kuin muut, koska haluamme enemmän kuin muut. Meidät tekee tyytyväiseksi se, kun asiakkaamme voittavat omat taistelunsa. Kiteytämme arvomaailmamme seuraavasti: ”Elät vain kerran; Uskalla rikkoa rajasi. Rakasta intohimoisesti, naura hervottomasti ja älä koskaan kadu mitään”.

Lisätietoja Rainmakerin palveuista löydät täältä: http://www.rainmaker.fi/palvelut


Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.