store 2 - logo

Change Lingerie

Jokainen meillä on tärkeä osa tehtäväämme auttaa asiakkaitamme tuntemaan olonsa mukavaksi ja kauniiksi alusvaatteissamme koosta riippumatta. Työllistämme noin 100 asiantuntevaa ja iloista myyjää, jotka ovat avainasemassa kaikessa tekemisessämme ja onnistumisessamme. Meillä on kannustava urapolku sekä myyjille, että myymälänhoitajille, mahdollisuus erilaisiin joustaviin työsuhteisiin ja ihanat työkaverit!

 

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme alta ja tule tekemään arvokasta työtä kanssamme!

 

 

 

store 1 - logo

Ehdottomasti parasta työssäni on löytää asiakkaillemme juuri heille oikean kokoiset ja istuvat alusvaatteet. Merkityksellistä on se, että asiakkaat tuntevat olonsa hyväksi myymälässämme sekä meidän tuotteet juuri oikeanlaisina heille.

Katariina, Ratina
store 3 - logo

Change Lingerie

Change Lingerie on kansainvälinen alusvaateketju, jolla on 22 konseptimyymälää Suomessa. Olemme osa tanskalaista perheyritystä ja toimineet Suomessa vuodesta 2006 lähtien. Työllistämme tällä hetkellä 100 asiantuntevaa ja avuliasta myyjää, jotka ovat avainasemassa kaikessa tekemässämme ja onnistumisessamme.

Arvostamme asiakkaidemme luontaista kauneutta koosta tai vartalonmallista riippumatta. Haluammekin tarjota jokaiselle oikean kokoiset ja malliset alusvaatteet. Sen varmistaaksemme valikoimastamme löytyy 88 eri kokoa.

Toimintamme ytimessä ovat hyvän asiakaskokemuksen tuottaminen ja henkilökohtainen palvelu. Näiden tuloksena asiakas voi luottaa löytävänsä itselleen sopivimmat ja istuvimmat tuotteet oikeassa koossa.

hannah-busing-Zyx1bK9mqmA-unsplash

Arvostamme henkilöstömme hyvinvointia

Asiantunteva henkilöstömme on toimintamme kulmakivi ja olemme hyvin tyytyväisiä tekemäämme kehitystyöhön. Positiivisesta suunnasta kertovat Työvire -kyselymme tulokset kuluneelta keväältä, jossa henkilöstömme mainitsi muun muassa heillä olevan erinomainen mahdollisuus tehdä päivittäin asioita, joita he osaavat parhaiten (asteikolla 1-5, arvosana on 4,1).

Haluamme jatkaa tällä kehityksen polulla.

store 5 - logo

Rainmakerin kautta Change Lingerie työpaikat

 

Rainmaker Henkilöstöpalvelut – työn mahdollistaja

Tarjoamme työtä elämää varten. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi arvostat.