Joensuu


Katso alta video, jossa Jussi esittelee Joensuun toimiston pilke silmäkulmassa.

Joensuussa sijaitsee aurinkoinen avokonttori iloisilla Karjalaisilla taitajilla. Tuotamme Joensuun yksikössä palveluita teleoperaattorille, vakuutus- ja sähköyhtiölle. Toimipisteessämme toimii yksi myyntitiimi, yksi liiketoiminnan tukitiimi ja kaksi asiakaspalvelutiimiä.

Olemme loistava yhdistelmä nuoruuden intoa ja kokemuksen tuomaa ymmärrystä. Joensuussa uskomme ihmisten potentiaaliin ja jatkuvaan oppimiseen. Meille tärkeintä on hyvä yhteishenki ja rohkeus itsensä ylittämiseen.

Tervetuloa meijän kyytiin!

Otto Sottinen
Yksikönpäällikkö

Telitie 1, 80100 Joensuu

60 työntekijää

Tarinoita tekijöiltä

”Yrittäjämäinen asenne työskentelyyn on minulle luontaista,
työskentelen sitten missä tahansa”
, Riku, yritysmyynnin ammattilainen.

Riku, kerro hieman taustoistasi – mistä olet lähtöisin, mitä olet tehnyt aiemmin? 

Olen työskennellyt myynnin parissa erilaisissa rooleissa koko urani: yrittäjänä, johtajana, liikkeenjohdon konsulttina ja asiantuntijamyyjänä. Pääosa työkokemuksestani on B2B-myynnistä.

Mitä oppeja olet huomannut saavasi Rainmakerilla ollessasi?

Olen oppinut paljon lisää telemyynnistä. Siinä on osittain eri haasteita kuin kasvokkain tapahtuvassa myynnissä: tärkeä kehonkieli jää pois, asiakkaan tavoittaminen voi olla vaikeaa jne. Taitoni ja tehokkuuteni kauppojen klousaamisessa ovat kehittyneet RainMakerilla. On innostavaa, kun aina voi oppia uutta ja kehittyä! Vaikka työ onkin pitkälti yksilötyöskentelyä, erinomainen tiimihenkemme ja tiimin tuki ovat myös olleet tärkeitä tekijöitä.

”Sitä haluaa aina kehittää omaa tekemistä ja viedä itseään eteenpäin
työn saralla”, 
Saara, Team Lead.

Saara, kerro hieman taustoistasi – mistä olet lähtöisin, mitä olet tehnyt aiemmin? 

Olen Rovaniemeltä kotoisin, ja lukio-opintojen jälkeen olen myös opiskellut sairaanhoitajaksi ja valmistuin 2018. Töitä olen tehnyt laidasta laitaan, ravintola-alaa, matkailua, sairaanhoitajan töitä sekä ihan tätä puhelinmyyntiä nyt yhteensä 7 vuotta!

Rainmakerilla tein alunperin työtä opintojeni ohessa ja sitten kävin viime vuonna puolen vuoden reissulla Torreviejan toimistollamme. Nykyään toimin tiimimme esimiehenä Rovaniemen toimistolla.

Mitä oppeja olet huomannut saavasi Rainmakerilla ollessasi?

Ennen kaikkea olen päässyt hiomaan myyntitaitoni minttiin. Näin esimiehenä olen oppinut paljon organisoinnista, johtamisesta, työntekijöiden kouluttamisesta ja isojen kokonaisuuksien hallitsemisesta.

Rovaniemi


Rovaniemen toimisto on todellinen mahdollisuuksien talo! Meillä työskentelee jo yli 70 henkilöä monipuolisten asiakaspalvelun, myynnin ja henkilöstöhallinnon tehtävissä. Rovaniemellä meillä on useita mielenkiintoisia asiakkuuksia kuten Helsingin Sanomat, Vierumäen Urheiluopisto, Kotimaan Energia sekä monia asiakkuuksia palveleva HR-osasto. 

Rovaniemellä annetaan aina kattava ja laadukas perehdytyksen aloittaville työntekijöille ja uskomme jatkuvan koulutuksen ja parantamisen malliin. Rainmakerin edustaminen Rovaniemellä on meille ylpeyden aihe ja toimintamme kulmakiviä ovat hyvinvoivat ja viihtyvät työntekijät.

Petteri Reponen
Business development manager

Marika Aalto
Contact Center Manager

Postikatu 1, 96100 Rovaniemi

70 työntekijää

Helsinki


Helsingissä tehdään töitä pilke silmäkulmassa, mutta tosissaan ja aina työkaveria tukien. Helsingin toimistolla on tosi yhtenäinen porukka, joka koostuu Fortumin myyntitiimistä ja vakuutusmyynnin tiimistä.

Helsingissä annetaan aina kattava ja laadukas perehdytyksen aloittaville työntekijöille ja uskomme jatkuvan koulutuksen ja parantamisen malliin. Meille on erityisen tärkeää, että jokainen voi tulla meille sellaisena kuin on. Kohtaamme ihmiset aina ihmisinä.

Tärkeimmät arvomme on perhe ja potentiaali. Tervetuloa meidän jengiin!

Heini Hölttä
Contact Center Manager

Vattuniemenkatu 21, 00210 Helsinki

40 työntekijää

Torrevieja


Tiivis työyhteisömme tekee isolla sydämellä hyvää tulosta eri myyntiasiakkuuksissamme. Myyntiä tehdään täysillä, mutta työt on järjestetty niin että vastapainoksi olemme aktiivinen, yhdessä aikaa viettävä työyhteisö.

Työpäivämme ovat kuuden tunnin mittaiset, joten se mahdollistaa hyvät edellytykset nauttia Torreviejan tarjoamista harrastusmahdollisuuksista, erinomaisista liikuntapaikoista ja maastoista, kaupungin kymmenistä espanjalaisista ja kansainvälisistä ravintoloista, kilometrien pituisista hiekkarannoista sekä tietysti auringosta.

Aurinkoa Torreviejassa riittää, keskimäärin jopa enemmän kuin missään muualla Espanjassa.

Voit olla myynnin kokenut konkari, uudelle alalle suuntautuja tai vasta työelämäkokemusta hakemassa – me koulutamme sinut myynnin ammattilaiseksi. Työssä menestyäksesi tarvitset toimeen tarttuvaa asennetta sekä halua onnistua ja kehittyä.

Espanjassa palkkaus on Suomen tasoa matalampi, mutta niin ovat elinkustannuksetkin. Maan tasoon kilpailukykyisellä palkalla ja erinomaisilla provisiomahdollisuuksilla voit luoda itsellesi ansiotason, jolla Espanjassa pärjää mainiosti.

Anna-Kaisa Lehtomäki
Yksikönpäällikkö

Avenida Rosa Mazón Valero 4, 03183 Torrevieja, Alicante España

30 työntekijää

Rainmaker

 

Contact Centerimme on osa Rainmaker-konsernia.
Rainmaker työllistää 1800 ihmistä ympäri suomea. Luomme Suomen parhaita asiakaskohtaamisia, kun kohtaamme päivittäin
yli 10 000 asiakasta monikanavaisesti, verkossa, chatissa ja puhelimitse.

Rainmaker on olemassa, jotta ihmiset voisivat rakastaa työtään.

 

Hae meille

Minkälaista työtä meillä voi tehdä?

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakastyön palveluyritys ja edustamme
sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta.
Meiltä löydät monipuolisia työmahdollisuuksia ja haasteita pidemmälle tulevaisuuteesi.

Meillä voit työskennellä yhdeksällä eri paikkakunnalla:
Imatralla, Helsingissä, Joensuussa,
Jyväskylässä,  Tampereella, Turussa,
Oulussa, Rovaniemellä ja Espanjan Torreviejassa.
Meillä myös etätyö mahdollisuus!
Jätä yhteystietosi meille tästä.