Rainmaker ryminällä mukaan e-urheiluun

Rainmaker on päättänyt lähteä mukaan e-urheiluun. Tavoitteemme on lisätä lajiin vastuullisuutta ja mahdollistaa harrastajille ja kilpauralle tähtääville pelaajille uusia työmahdollisuuksia.

Tavoitteellinen kilpapelaaminen vaatii valtavan määrän lajiharjoittelua, mutta sen ei tarvitse tarkoittaa valintaa työn,
tai pelaamisen välillä. Haluamme luoda olosuhteita, jossa voi valita sekä että.
Työ edistää vuorovaikutustaitoja ja parantaa urheilijan taloudellista asemaa.
Työssä saa myös sosiaalisia suhteita, jotka tekevät tunnetusti hyvää kaikille ihmisille.

Tavoitteena on kestävä kehitys niin peliuralla kuin sen ulkopuolellakin.

Siksi olemme mukana!

TYÖTÄ PELAAMISTA VARTEN

Tavoitteellinen pelaaminen ei tarkoita sitä että sinun tarvitsee tehdä joko- tai valintoja. Voit tavoitella kilpapelaajauraa tekemällä sinulle sopivan määrän töitä harjoittelun ohella. Itse asiassa työn tekeminen palvelee kilpapelaamisen tavoitteita. Saat tasapainoa elämään ja kehityt myös pelaajana. Aloita ura puoliammattilaisena.

Täältä löydät työpaikkoja, jotka sopivat erilaisiin elämäntilanteisiin. Siihen, jossa pelaamisen rinnalle kaivataan työkokemuksen kerryttämistä sekä siihen, jossa tarvitaan ensisijaisesti rahaa. Ja myös siihen, jossa työpaikkaa haetaan – no, koska ihmisellä nyt pitää joku työ olla.

#PUOLIAMMATTILAINEN

 

Hanki työkokemusta ja omaa rahaa – työskentele sesonki- ja keikkaluontoisesti

  • Työskentele joustavasti, pelaamisen ja muun elämän ohella
  • Saat arvokasta työkokemusta ja tienaat omaa rahaa
  • Opit arvokkaita sosiaalisia-, neuvottelu-, ja ongelmanratkaisutaitoja

HAE TÄSTÄ

Rakenna työuraa  – työskentele osa-aikaisesti

  • Kehity sekä asiakaskokemusten osaajana että e-urheilijana  
  • Kilpailuhenkisenä nautit siitä, että voit omalla työlläsi vaikuttaa myös palkkaasi
  • Työskentele porukassa, jolla on samanlaisia tavoitteita kuin sinullakin

HAE TÄSTÄ

Pelaajalle sopivaa kokoaikatyötä

  • Haluat tehdä pelaamisen lisäksi kokoaikaista, vakituista työtä
  • Olet intohimoinen e-urheilun suhteen ja haluat kehittyä pelaamisen ohella myös työelämässä
  • Työskentele aktiivisessa ja yhteisöllisessä porukassa, jossa tehdään töitä tosissaan mutta ei missään nimessä vakavasti 

HAE TÄSTÄ

RAINMAKER OPEN

Rainmaker kutsuu Counter Striken harrastajat ja huiput Suomen suurimpaan avoimeen turnaukseen. Kaikille avoin arvoturnaus pelataan Rushmode palvelussa. Jaossa 60 000 euron palkintopotti.

Rainmaker Open käynnistyy alkusarjan otteluilla maaliskuussa ja huipentuu kesäkuussa, kun turnauksen neljä parasta joukkuetta kohtaavat live-finaaleissa.

Rainmaker Openin kaksi ensimmäistä alkusarjan turnausta pelataan 21.-22.3.2020. Alkusarjan turnauksia on yhteensä 12 kappaletta, ja turnaukseen voi osallistua kaikkiaan lähes 800 joukkuetta. Alkusarjan kaikkien 12 turnauksen voittajajoukkueet palkitaan kukin 1000 euron palkinnoilla.

Jatkosarjaan on varattu kutsut neljälle ammattilaisjoukkueelle. Myös jatkosarjan ja semifinaalien voittajille maksetaan 1000 euron palkkiot. Koko turnauksen voittanut joukkue kuittaa 22 000 euroa ja kakkonen 8000 euroa. Kolmanneksi ja neljänneksi yltäneet saavat kumpikin 3000 euroa.

Rainmaker maksaa Rainmaker Openin palkintorahat pelaajille viikon kuluessa siitä, kun voittajat ovat toimittaneet verokorttinsa Rainmakerille.

Tutustu tarkemmin: RAINMAKER OPEN turnauskaavio

 

 

Takaisin Rainmakerin etusivulle