Myynti ja asiakaspalvelu

original-1008

Enemmän parempaa myyntiä ja asiakaspalvelua

Me Rainmakerillä rakastamme ja hengitämme myyntiä, siksi olemme Suomen suurin myynti- ja asiakaspalvelua tarjoava yritys. Teemme myyntiä sekä kuluttaja- että yrittäjäpuolelle.

Olemme asiakkaillemme kumppani, joka tekee tulokset ja mahdollistaa kasvun vahvalla yli 20 vuoden myyntikokemuksella. Meille myynti on asiakkaiden aitoa kohtaamista ja asiakaskokemuksen jatkuvaa kehittämistä. Oli sitten kyse puhelimessa, kasvokkain tai verkossa tapahtuvasta myynnistä tai asiakaspalvelusta meiltä löytyy voittava kokonaisuus tulosten saavuttamiseksi.  

 Palvelumme: 

  • Asiakaspalvelu ja myynnillinen asiakaspalvelu 
  • Kasvokkain tehtävä myynti 
  • Puhelinmyynti 
  • Tekninen asiakaspalvelu ja puhelintuki 

Keskustellaan vaikka heti! Soita tai laita viestiä niin palaamme asiaan nopeasti.

Jutellaan lisää myynnistä ja asiakaspalvelusta! Laita meille viestiä niin olemme sinuun yhteydessä.

Ota yhteyttä - Myynti ja asiakaspalvelu

Nimi(Pakollinen)
Tietosuojaseloste(Pakollinen)

Muun muassa seuraavien yritysten kanssa teemme yhteistyötä

Elisa_logo_blue_RGB
Oomi_logo_PURPLE_RGB_S
Moi_Logo_RGB
sanoma (1)
HS_refe
dna_refe
Vare_logo_1-line_Orange_RGB
valokuitunen
Telia_Primary_Logo_RGB
jaana2 (3)
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelua myynnillisellä otteella

Tuotamme monikanavaista ja myynnillistä asiakaspalvelua suurella sydämellä. Rohkea, energinen ja ihmisläheinen asenne on meille kunnia-asia ja jokaisen asiakaskohtaamisen perusta.  Ratkaisemme asiakkaan yhteydenotot syystä riippumatta laadukkaasti ja kerralla kuntoon. Myynti ja lisämyynti ovat meillä DNA:ssa ja olennainen osa tuottamiamme palveluita. Opastamme loppuasiakkaita proaktiivisesti jatkuvasti kehittyvien itsepalvelukanavien hyödyntämiseen. Jokainen asiakas on yhtä tärkeä ja ansaitsee hienon palvelukokemuksen.  

sanoma_standi
Kasvokkain tapahtuva myynti 

Enemmän myyntiä ja tuloksia!

Asiakkaat tavoitamme siellä, missä he ovat; asiakasvirroissa, tapahtumissa, messuilla, liikkuvilla myynti- tai asiakaspalvelupisteillä sekä toisinaan ihmisten kodeissa. Rakkaalla lapsella on monta nimeä: myymälämyynti, ovelta-ovelle-myynti, face-to-face myynti, feissaaminen, promootiot, roadshow jne. Kutsumme sitä millä nimellä tahansa, meillä asiakkaamme brändi ja asiakaskokemus kasvavat jokaisen kohtaamisen kautta ja tuloksia syntyy! 

elina
Puhelinmyynti 

Hymy kuuluu äänessä

Kohtaamme puhelimitse tuhansia suomalaisia päivittäin ja toimimme edustamamme asiakkaan “käyntikorttina” loppuasiakkaiden suuntaan.  Myyjillämme on käytössä alan parhaat työkalut, jotka mahdollistavat ajan käytön kaikkein tärkeimpään, eli asiakkaiden kohtaamisen. Hymy huulilla työtään tekevä myyjä on keskiössä laadukkaissa ja tuloksekkaissa asiakaskohtaamisissa.   

Tuottamamme asiakaskohtaamiset perustuvat vahvasti asiakaskokemuksen kehittämiseen, lisäarvoa tuottavien palveluiden asiantuntevaan ja laadukkaaseen myyntiin.  

rainmaker_2200x1100-4 (2)
Tekninen asiakaspalvelu 

Asiantunteva tuki asiakkaasi avuksi

Teknisessä asiakaspalvelussa tuotamme monikanavaisesti asiakaskohtaamisia, joissa ratkaisemme ja analysoimme tuotteiden sekä palveluiden vika- ja häiriöilmoituksia. Olennaiseksi osaksi palvelua kuuluu tekninen puhelintuki, jossa tarjoamme loppuasiakkaille etätukea erilaisten laitteiden, ohjelmistojen ja yhteyksien käyttöönotossa ja käytön opastuksessa.  

Lisäksi teemme asiakkaillemme myös muita tukipalveluita (backoffice) kuten laskutus, saatavien hallinta, myyntireskontra, tilauskäsittely jne. 

Tapamme toimia – koska ihminen 

Rohkea, energinen ja ihmisläheinen asenne on meille sydämen asia ja jokaisen asiakaskohtaamisen perusta. Panostamme työntekijäkokemukseen, koska uskomme merkityksellisten ja kehittävien työurien johtavan parhaaseen mahdolliseen työmotivaatioon ja edelleen parhaisiin tuloksiin asiakkaillemme.  

Rainmakerillä laadukas myynti on vahvasti pelillistetty ja myyntitiimien lähiesimiehet osallistuvat aktiivisesti myyntityöhön johtamalla omalla esimerkillään.   Lähiesimiesten välittäminen ja jatkuva tuki kentällä kantavat hedelmää ja tulokset puhuvat puolestamme! Pelillistetty myynti ja motivoivat palkitsemismallit takaavat, että myyjämme laittavat itsensä likoon ja myyntiennätykset tahkotaan jatkuvasti uusiksi!