TALOUSPALVELUT

Kovia lukuja pehmeästi

 

Jutellaan!

Ota yhteyttä – vastaamme viipymättä!

 

Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten

Taloushallinto on meille intohimon asia

Haluamme tehdä puolestasi sen, mikä ei kuulu yrityksesi ydintoimintoihin. Kun saat käyttöösi osaavat taloushallinnon ammattilaisemme, omaa aikaasi vapautuu yrityksesi kannalta kaikkein olennaisimpaan. Voit ulkoistaa taloushallinnon meille joko kokonaan tai osittain. Ydinosaamiseemme kuuluvat reskontrat, kirjanpito, maksuliikenne, sekä palkanlaskenta- ja muut tilitoimistopalvelut. Meille on tärkeää, että saat läpinäkyvyyden yrityksesi taloudelliseen tilanteeseen eli pääset talouslukujesi timanttiseen ytimeen.

Olemme ketterä taloushallinnon osaaja, ja erityisosaamistamme ovat kotimaisten suurten ja keskisuurten yritysten taloushallinnon palvelut. Talousyksikkömme ja -asiantuntijamme tarjoavat kustannustehokasta palvelua ammattimaisesti ja valtakunnallisesti.

Saat kovia lukuja, mutta pehmeästi.

Vai haluatko keskustella asiasta lisää vaikka heti? Jatkamme mielellämme keskustelua aiheesta kanssasi.

Juha Haaksluoto
Operatiivinen johtaja
Talouspalvelut
juha.haaksluoto@rainmaker.fi
040 523 5459

Netvisor-järjestelmä & talouden toimialaratkaisut

Hoidamme talouspalvelut nykyaikaisesti ja kokonaisvaltaisesti Netvisorilla sekä siihen liitetyillä toimialakohtaisilla järjestelmillä. Kokonaisuus kattaa talous- ja palkkahallinnon järjestelmät sekä osaavan ja innokkaan palvelumme. Palvelun avulla voit keskittyä olennaiseen: oman liiketoimintasi kehittämiseen. Me rakastamme numeroita, rakasta sinä omaa työtäsi.

Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa luomme ratkaisun, jonka avulla pystyt seuraamaan liiketoiminnan tilaa ja tavoitteiden saavuttamista helposti. Voimme hoitaa myös budjetoinnin, laajemman raportoinnin, käyttöomaisuuskirjanpidon, henkilöstöhallinnon ja työajanhallinnan sekä asiakirjahallinnon tehokkaasti ja sähköisesti nykyaikaisilla järjestelmillä. Huh huh, kuulostaa monimutkaiselta, mutta mehän tästä vain innostumme.

Lue lisää Netvisorista ja heidän toimialaratkaisuistaan täältä: https://marketplace.netvisor.fi/.

POWERED BY:

Digitaalinen talouskumppanuus

Sähköinen taloushallinto on joustavaa, paperitonta, ja säästää aikaa. Rainmakerin digitaalinen talouskumppanuuspalvelu koostuu taloushallinnon ja palkkahallinnon palveluista sekä timanttisesta asiantuntemuksesta. Käytössämme ovat alan parhaat työkalut. Hyvien työkalujen ja vankan osaamisemme tukemana päätöksentekoprosessi nopeutuu ja paranee. Saavutat näin liiketoiminnan tulokset tehokkaammin.

“Unohda paperipinojen ja kuittien pyörittely sekä aikaa vievät käynnit tilitoimistoissa. Henkilökohtainen talouden neuvonantajasi hoitaa taloushallinnon rutiinit puolestasi verkossa.”

– Joakim Back

 

Ota yhteyttä!