Ajanvaraajia Säästöpankille.

original

Etsimme SDR-tiimiimme Espanjaan, Torreviejaan tavoitteellisia henkilöitä Länsi-Uudenmaan Säästöpankin ajanvaraajaksi. 

Löytyyhän sinulta halu kehittää itseäsi ja osaat ottaa ilon irti onnistumisista. Aikaisempaa kokemusta puhelintyöstä ei vaadita, tärkeämpää on oikeanlainen asenne ja kyky omaksua erilaisia projekteja!

TÄSSÄ TYÖSSÄ

  • Kerrytät itsellesi osaamista ja kokemusta puhelintyöstä
  • Hyvät työajat, 7 tuntia päivässä, arkisin
  • Kuukausipalkka + tulospohjainen suorituspalkkio, alkuun takuupalkka. Palkkataso on paikalliseen Espanjan tasoon ja elinkustannuksiin nähden hyvä
  • Saat alkuun kattavan perehdytyksen työhön ja jatkuvaa koulutusta
  • Teet työtä hyvässä porukassa!
  • Aloitus maaliskuussa 2024.

TYÖSI KUVAUS

Työssä kontaktoit uusia asiakkaita ja sovit heille tapaamisia pankin asiantuntijoille, lainoihin, säästämiseen ja kiinteistönvälityksiin liittyen. Mahdollisesti työskentelet myös muissa vaihtuvissa projekteissa.  Työ vaatii hyviä tietoteknisiä taitoja; toimit yhtäaikaisesti useassa järjestelmässä. Työtä tehdään itsenäisesti ja yhdessä tiimin kanssa. Työsi alkaa kattavalla Rainmakerin perehdyksellä sekä koulutuksella tehtävään ja asiakkuuksiin. Työssäsi onnistumista tuetaan myös jatkuvan valmentamisen mallilla.

Rainmaker – mahdollisuus menestyä

Rainmaker on Suomen suurin myynnin ja asiakastyön palveluyritys. Palveluksessamme työskentelee noin 1500 sateentekijöiksikin kutsuttua palvelualan ammattilaista ympäri Suomen sijaitsevissa toimipisteissämme, asiakkaidemme toimitiloissa sekä toimipisteessämme Espanjan Torreviejassa. Haluamme tarjota sekä työntekijöillemme, että asiakkaillemme mahdollisuuksia menestyä!

Meitä sateentekijöitä yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia. Panostamme työhyvinvointiin, hyvään työilmapiiriin ja innostuneeseen työyhteisöön, sillä mielestämme työssä pitää olla myös hauskaa. Työkulttuuriimme kuuluvat myös erilaiset hauskat kilpailut pelillistämisen keinoin.

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Yleensä toimistollamme on tarjolla mm. hedelmiä.

✅ Tarjoamme työntekijöillemme välineitä urheiluun kuten padelmailat ja lentopallo.

 

Jos kiinnostuit työstä ja haluat mukaan meidän toimeliaaseen työporukkaamme, niin ota yhteyttä minuun, Kirsiin soittamalla, viestillä tai whatsapilla numeroon +358407147996. Voit olla yhteydessä myös sähköpostilla kirsi.lemettinen@rainmaker.fi tai hakea työtä suoraan linkin kautta.

Työn aloitus: Maaliskuu 2024

Paikkakunta: Torrevieja

Työaika: 35h/vko

Palkka: Alkuun 1500e/kk + suoriutumiseen pohjautuva provisio.

 

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?