Aleksille työkaveriksi? Työkavereita haussa Sanoman kasvokkain myyntiin!

original-11

Tule töihin Sanoman kasvokkain myyntiin ja pyydä kaverisikin mukaan! Yhdessä teillä on mahdollisuus kerryttää töiden ohessa reissukassaa ja päästä yhdessä työnantajan maksamalle lomamatkalle. Kun työsuhde on kestänyt yhtäjaksoisesti yli 3 kuukautta, palkitsemme sinut ja kaverisi vähintään 300 euron arvoisella matkalla per henkilö. Kaveriporukan suuruus tuo matkakassan kertymiseen lisää kertoimia ja jokainen kaveri kerryttää matkakassaan arvoa +100€ jokaiselle, eli mitä enemmän kavereita jatkaa yli 3 kk, sitä arvokkaamman matkakassan saatte aikaan. Esimerkiksi jos työllistytte 5 hengen kaveriporukalla ja olette kaikki työsuhteessa vielä 3 kuukauden kuluttua, saatte yhteensä 3500 euron arvoisen matkakassan, joka tarkoittaa siis 700 euroa per henkilö! 

 


Moro!

Olen Aleksi 21-wee ja oon ollut Rainmakerillä Sanoman kasvokkain myynnissä yhteensä noin vuoden verran. Työskentelen vilkkaissa kauppakeskuksissa kohdaten ohi kulkevia ihmisiä ja tavoitteenani on myydä erilaisia tilauksia Sanoman tuoteperheestä, kuitenkin ensisijaisesti Hesarin tilauksia. Asiakkaita tulee kohdattua päivittäin kymmeniä, jopa satoja. Yleisesti asiakkaat ovat erittäin mukavia, mutta toki joukkoon mahtuu myös niitä, joilla on kiire tai muuten eivät halua jutella, mikä on täysin ymmärrettävää. Paikat, joissa työskentelen ovat vaihtelevasti vilkkaimmissa kauppakeskuksissa, joten työssä pääsee käymään monissa eri paikoissa. Myös erilaisia ”RoadShow” reissuja tulee tehtyä, mikä siis on reissu esimerkiksi toiseen kaupunkiin myymään ja siellä mahdollisesti yövytään myös. Työpäivien pituuden vaihtelevat 5-8 tunnin välillä riippuen, onko tiedossa aamu- vai iltavuoro. Palkka vaihtelee kuukausittain omien suoritusten perusteella ja toki erilaisten kisojen takia, mutta yleisesti tienaan noin 2000-3000 euroa kuukaudessa. Työstä maksetaan kiinteä tuntipalkka, joka on minulla 11 €/h, sillä olen työskennellyt jo yli 3 kuukautta – tätä ennen se oli 10 €/h ja tämän lisäksi onnistuneista myynneistä maksetaan vielä provikkaa. Kokeneimmat myyjät meillä tekevät työtä yrittäjinä, joka mahdollistaa vielä suuremmat provisiot ilman kiinteää tuntipalkkaa, joten mahdollisuuksia on monia.

rainmaker_uusi_tyo1.jpg

Kasvokkain myynti Rainmakerillä on mukavaa ja olen löytänyt myös tosi paljon uusia kavereita, joiden kanssa vietän paljon aikaa myös vapaalla. Työssä saan olla jatkuvasti jonkun toisen tiimikaverin kanssa työpisteellä, joten apua on lähellä. Myös lähiesihenkilöt tsemppaavat, ohjaavat ja kertovat omia kokemuksia sekä myyntivinkkejä, mikä auttaa meitä myyjiä kehittymään työssä.

Kaiken tän lisäksi myynnissä kilpaillaan jatkuvasti ja meillä on huippupalkintoja, kuten erilaisia reissuja tiimeille muutaman kuukauden mittaisten kilpakausien eli Sanomaliigan voitoista. Matkoja on tehty mm. Dubaihin, Ibizalle, Kanariansaarille sekä nyt viimeisimpänä Jenkkeihin.

Jos kiinnostuit ja olet täysi-ikäinen niin meillä olisi vapaita paikkoja tiimeissä pääkaupunkiseudulla, Kuopiossa, Jyväskylässä ja Tampereella. Meillä työskennellään klo 9:00 – 20:00 välillä, 20–40 tuntia viikossa sopimuksesta ja sesongista riippuen, joten laita rohkeasti hakemusta tai WhatsAppilla viestiä numeroon 040 714 7993, jolloin rekrytoijamme ovat sinuun yhteydessä ja pääset juttelemaan lisää työpaikasta sekä voidaan tehdä susta mahdollisesti seuraava huippumyyjä! Nähään ständillä!

 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, toimi siis mahdollisimman
pikaisesti! Hakeminen tehtäviin on helppoa, et tarvitse CV:tä ja tietojen täyttö vie enintään muutaman minuutin aikaasi – älä siis mieti vaan toimi heti!

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?