Aluemyyjä kuluttaja- ja taloyhtiömyyntiin, Valokuitunen Oy

original

Kokenut myyjä, myynnistä kiinnostunut, alanvaihtaja… nyt olisi tarjolla mielenkiintoinen rooli monipuolisessa myynnin tehtävässä Suomen johtavalla valokuituverkkojen rakentajalla! 

Valokuitunen rakentaa valokuituverkkoja taajama-alueille koko Suomessa. Haemme Valokuituselle ihmisten kohtaamisesta nauttivia ja rohkealla asenteella varustettuja osa- ja kokoaikaisia myyjiä toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Itä-Suomen alueelle B2C ja B2B myyntiin! 

Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi! 

MISTÄ TÄSSÄ TYÖSSÄ ON KYSE? 

Field on myyntiitiimimme erikoisjoukko, jonka tehtävä on monipuolinen sekä äärimmäisen mielenkiintoinen.

Työtehtävä on todella monipuolinen, jossa pääset tilanteesta riippuen yhdistämään taloyhtiömyynnin, ratkaisukeskeisemmän myynnin sekä yksityisasiakkaiden kanssa suoraviivaisemman toiminnan! Tässä tehtävässä on myös mahdollista päästä reissaamaan Suomen sisällä erilaisille myyntikeikoille!

Myyntityössä kohtaat taloyhtiö- ja yksityisasiakkaita heidän kotonaan, eli suoraan siellä missä valokuituyhteyksille on tarvetta. Työssä kontaktoit ja tapaat kotitalouksia sekä  taloyhtiöiden asiakkaita puhelimitse ja myyntialueilla ja kerrot mahdollisuudesta saada tasokkain mahdollinen valokuituyhteys heidän kotiinsa. Myyntialueemme ovat tarkkaan valittu siten, että niistä löytyy jo valmiiksi valokuidusta kiinnostuneita kotitalouksia.

Tässä työssä menestyt varmasti, jos sinulla on positiivinen ajattelutapa, hyvät sosiaaliset taidot, sekä halu oppia ja kehittää itseäsi. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta myynnistä. Koulutamme sinut tehtävään heti ensimmäisestä päivästä lähtien, ja saat tueksesi mahtavan tiimin ja ammattitaitoisen tiiminvetäjän! 

Asemapaikkasi voi olla Kuopio, mutta asiakaskäyntejä tehdään laajemmallakin alueella, joten toivottavasti sinulta löytyy reissuvalmiutta. Tehtävä vaatii B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta sekä täysi-ikäisyyttä!

TYÖKAVEREINA OLEMME

  •  edistyksellisiä – valtakunnallisen valokuituinfran rakentamisen lisäksi kehitämme jatkuvasti työyhteisömme toimintatapoja.
  •  tukemassa sinua – teemme töitä itsenäisellä otteella, mutta tiimin tuki on vahva ja apu aina saatavilla.
  • energinen porukka – tsemppaamme toisiamme, teemme töitä kunnianhimoisesti ja juhlimme yhdessä onnistumisia. Hyvä ilmapiiri ja huumori ovat meille tärkeitä!
  • Olemme myös työntekijöidemme suosittelema työnantaja. Valokuitunen Oy:n työntekijöiden keskuudessa tehty NPS suosittelututkimus, jonka perusteella työntekijämme suosittelisivat Valokuitusta työpaikkana NPS = 66
  • Olemme myös Great Place To Work -sertifioitu työpaikka.
  • Järjestämme myös joka kuukausi erilaisia kisoja tiimin kesken!

PERUSTIEDOT TEHTÄVÄSTÄ

Tehtävässä on mahdollista työskennellä osa-aikaisesti (16-24 h/vko) arkisin ti-to pääsääntöisesti klo 16.00–20.00 ja la-su klo 11.00–17.00 välisenä aikana. Tuntipalkka 12,50 €/h + kannustava provisiomalli. Tässä osa-aikaisen myyjän tehtävässä minimimyyntitavoitteisiin päässeet ovat tienanneet n. 20 €/h!

Kokoaikaisena on mahdollista työskennellä (37,5 h/vko) arkisin ti-pe pääsääntöisesti klo 10.00–20.00 ja la klo 11.00–17.00. Tässä tehtävässä minimimyyntitavoitteisiin päässeet ovat tienanneet n. 3100 €/h, parhaat myyjät voivat tienata yli 5000 e/kk.

HAE HETI JA TULE OSAKSI KASVUTARINAAMME!

Halutessasi saat kuulla lisää tehtävästä, tavoitat Marian WhatsAppista tai soittamalla numeroon 0407147999 . Voit jättää hakemuksen suoraan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi nopeasti! 


Valokuitunen on ensimmäinen yhtiö, joka investoi valokuituun valtakunnallisesti laajassa mittakaavassa. Työskentely-ympäristössämme vallitsee innostava start up-henki ja omistuspohjamme, CapMan Infra ja Telia Company, tuo toimintaan vakauden. Tavoitteenamme on rakentaa 200 000 kotitalouden kattava verkko vuoteen 2025 mennessä. www.valokuitunen.fi 

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?