Aluemyyntivastaava Keskisuomalaisen myyntitiimiin!

original

Aluemyyntivastaava Keskisuomalaisen myyntitiimiin!

Hei Sinä, joka mietit missä saisit astua heti vastuulliseen rooliin ja koet myynnin maailman olevan yksi vahvuuksistasi. Tavoittelemme Sinua, joka mietit missä pääsisit kerryttämään hyödyllistä ja kallisarvoista kokemusta.

Mistä on kyse?

Olemme starttaamassa Keskisuomalaisen myyntikonseptia, ja tästä syystä tarvitsemme reippaan aluemyyntivastaavan Jyväskylään. Etsimmekin tähän uuteen tiimiin nyt suunnannäyttäjää ja esihenkilöä, jotta kasvumme voi alkaa. Mikäli innostut uusista haasteista, motivoidut esimerkillä johtamisesta ja haluat olla suunnannäyttäjänä tiimillesi, lue lisää tästä tehtävästä.

Työtä tehdään tiimeissä, kannustamalla toisia luodaan dynaaminen tiimi ja mahtavia tuloksia. Keskisuomalaisen myyntipisteillä työ koostuu myynnin kuninkuuslajista, eli tarjontamyynnistä. Työtä tehdään kauppakeskuksissa, messuilla, koppapyörillä sekä erilaisissa tapahtumissa. Työssä osallistut itse myyntiin johtamalla tiimiäsi esimerkillä, ja sen lisäksi vastaat työvuorosuunnittelusta, raportoinnista, valmentamisesta sekä muista esihenkilötehtävistä. Yhteinen missiomme on ottaa Jyväskylän alue haltuun ja tehdä loistavaa tulosta!

Tässä työssä kuukausipalkkasi on 2500€/kk, jonka päälle sinulla on mahdollisuus tienata provisioita ja bonuksia. Tavoitepalkka aluemyyntivastaavan tehtävässä on 3500-4000€/kk.

Pähkinänkuoressa, tarjoamme sinulle:

  • Erinomaisen alustan myynnin ja esihenkilötyön parissa menestymiselle
  • Vahvan ja ammattitaitoisen tuen kehittymiselle
  • Erityisen mahtavan työporukan ympärille
  • Merkityksellisen työtehtävän loistavien tuotteiden parissa
  • Välitöntä vastuuta, sekä urapolun, jota pitkin voit kulkea yhä vastuullisempiin tehtäviin

Mitä odotamme sinulta:

Odotamme sinulta ennen kaikkea tavoitteellista, myynnillistä sekä positiivista asennetta, ja halua saavuttaa yhdessä tiimisi kanssa huipputuloksia! Lisäksi toivomme, että sinulla on jo kokemusta esihenkilötyöstä. Eduksi katsomme myynti- tai esihenkilökokemuksen ständi- ja/tai feissausmyynnistä.

Rainmaker työnantajana

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun palveluita tarjoava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla maailmanluokan asiakaskohtaamisia. Palvelutarjoamamme koostuu asiakaspalvelusta, puhelinmyynnistä ja kasvokkain tapahtuvasta myyntityöstä ja henkilöstövuokrauksesta. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli noin 54 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä noin 1400.

Meitä Sateentekijöitä yhdistää positiivinen asenne, halu kehittää itseämme ja auttaa asiakkaitamme onnistumaan. Haluamme mahdollistaa työntekijöillemme joustavan työsuhteen, joka mahdollistaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen yksilölliset tarpeet huomioiden. Edustamme kotimaisia ja kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi Kuukauden Sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

Kannattaa hakea heti!

Mikäli kysyttävää heräsi, tavoitat minut,  Marian soittamalla tai laittamalla viestiä WhatsAppilla numeroon 0407147999. Haastattelen hakijoita jo hakuaikana. Jos minua ei saa heti kiinni, olen yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös jättää hakemuksesi kohdasta ”Hae työpaikkaa”.

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Jyväskylä
Aloitus: Sopimuksen mukaan, huhti-toukokuussa
Työaika: 40 h/vk
Työn kesto: vakituinen työ
Palkka: 2500e/kk + provisiot sekä bonukset.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?