Aluevastaava Valokuituselle myyntitiimin esimieheksi

original

Valokuitunen Oy rakentaa valokuitua ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Työsi on palkitsevaa: teet kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoat ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. Kehityt omassa roolissasi, ja jos intoa riittää, niin siitä eteenpäinkin. Meillä väki viihtyy, yhteishenki on vahva ja tukea aina saatavilla. Tervetuloa, tulevaisuus odottaa.

Hei sinä myynnistä ja esimiestyöstä kiinnostunut, etsitkö uusia haasteita? Nyt olisi tarjolla loistava tilaisuus huippupestiin Kotkaan! 

Haemme asiakkaallemme Valokuitunen Oy:lle ihmisten kohtaamisesta nauttivaa, aktiivista, tuloksen nälkäistä ja kannustavaa Aluevastaavaa Kotkaan, rakentamaan omannäköisen ja toimivan tiimin valokuituverkkojen suomalaiselle edelläkävijälle. Tehtävään valittava Aluevastaava vastaa oman alueensa myynnistä valokuituyhteyksien rakentamisessa ja ohjaa myyntitiimiä, kohderyhmänä omakotitaloudet.

Mistä aluevastaavan työnkuva koostuu?

  • Vastaat Kotkan seudun myyntialueiden tuloksista, sekä tiimisi myyjien ohjaamisesta ja valmentamisesta ammattimaisella otteella.
  • Alueen myynnin valmistelusta, kuten myyntialueisiin tutustumisesta, myyntisuunnitelman tekemisestä ja kuidun rakentamisen edellytysten, sekä potentiaalisen asiakaskunnan kartoittamisesta niin, että sinulle syntyy ymmärrys markkinasta
  • Myyntikampanjoiden suunnittelusta alueellesi
  • Kampanjoiden onnistuneesta läpiviennistä menestyksekkäästi, yhdessä tiimiin kanssa.
  • Teet tiiviistä yhteistyötä sisäisten sidosryhmien kanssa myynnin ja rakentamisen suunnittelussa ja toteuttamisessa

Etsimme aluevastaavaan tehtävään sinua, joka nautit haasteista ja määrätietoisesta tekemisestä sekä motivoidut esimerkillä johtamisesta. Tämä työ on juuri sinua varten, mikäli omaat aiempaa kokemusta suoramyynnistä ja olet ehkä toiminut aiemminkin esimiestyössä. Tehtävä pitää sisällään liikkuvaa myyntityötä ”kentällä”, joten B-ajokortti on välttämätön ja oma auto katsotaan eduksi! Office työkalujen sujuva käyttötaito on myös hyödyksi.

Tarjolla on erittäin mielenkiintoinen ja haastava pesti nuorekkaassa ja nopeasti kasvavassa yrityksessä. Valokuitusella on huippu työsuhde-etuudet sekä kilpailukykyisen palkkaus! Saat näiden lisäksi ympärillesi erittäin motivoituneen ja mahtavan työporukan, joka tekee työtä myyntitulosten eteen tosissaan, mutta tietysti pieni pilke silmäkulmassa!

Lähetäthän meille hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Kerro samalla lyhyesti itsestäsi ja siitä, miksi kiinnostuit tehtävästä.

HAKUOHJE

Tavoitat rekrytointikonsulttimme Tanjan parhaiten WhatsAppista tai soittamalla numeroon 040 714 7995 (arkisin klo 8-16). Voit jättää CV:n hakemuksineen linkistä.

PERUSTIEDOT

Paikkakunta: Kotka
Työaika: 37,5 h/vko, arkisin klo 12:00–20:00 ja viikonloppuisin klo 10:00–18:00. Työajat näissä puitteissa on itse määritettävissä.
Kokemus: Kokemus ovelta ovelle tehtävästä suoramyynnistä ja esimiestyöstä katsotaan eduksi
Työsopimus: Toistaiseksi voimassa oleva
Palkka: 15 €/h + lisät ja provisio oman ja tiimin tuloksen mukaan. Tavoiteansiotaso +4000 €/kk

Olemme työntekijöidemme suosittelema, vuonna 2021 NPS= 50!

Voit tutustua Valokuituseen tästä!

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?