Asiakashankkija, RenoaGroup Oy

original-4

ASIAKASHANKKIJA

Pohditko seuraavaa siirtoasi työelämässä? Asiakkaiden kanssa työskentely on intohimosi ja etsit nyt omaa työkotia – paikkaa, jossa yhdistyy sekä asiakashankinnan  lupsakkuus, että tekemisen meininki? 

Renoan asiakkaita ovat suomalaiset omakotitaloasujat, joiden kotiin tarjoamme ajankohtaisia korjausrakentamisen palveluita, kuten putki-, viemäri- ja sähkösaneerauksia. Työssäsi kartoitat asiakkaamme kiinteistön ajankohtaisia kunnossapitotarpeita ja sovit tapaamisia yrityksemme remonttiedustajien kalenteriin.

Asiakashankkijamme ovat toiminnan henkilöitä, jotka käyvät töihin aina intohimolla ja hymyssä suin. Työskentely asiakashankkijatiimissä on mukavaa ja rentoa, jossa työkaveria tsempataan onnistumaan. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta myynnistä tai asiakasneuvonnaasta. Olet etsimämme henkilö, jos olet positiivinen ja omaat tavoitteellisen asenteen.

Etsimme nyt Turkuun ja Tampereelle, keskustassa sijaitsevalle toimistolle uusia asiakashankkijoita pieneen, tiiviiseen työporukkaamme! 

TYÖSI KUVAUS

Renoan asiakkaat ovat suomalaiset omakotitalojen omistajat, joihin tarjoamme esimerkiksi putki-, viemäri- ja sähkösaneerauksia. Asiakashankkijana tulet kontaktoimaan potentiaalisia asiakkaita puhelimitse, kontaktoit heitä kartoittaen asiakkaamme kiinteistön ajankohtaisia kunnossapitotarpeita. Tehtävänäsi on sopia asiakastapaamisia kentällä toimiville myyntiedustajille, jotka käyvät tapaamassa potentiaalisia asiakkaita ja kartoittamassa remonttikohteen tarpeet aina kaupantekoon saakka.

Annamme sinulle kaiken tarvittavan tuen ja koulutuksen, sillä haluamme että onnistut ja menestyt työssäsi! Tehtävä ei vaadi aiempaa kokemusta asiakashankinnasta. 

ODOTAMME SINULTA

  • Tavoitteellista, itseohjautuvaa asennetta työhön
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Kunnianhimoista asennetta työhön; haluat menestyä ja kehittyä!
  • Työporukka ja tiimihenki on sinulle tärkeä asia

TARJOAMME SINULLE

  • Rennon työyhteisön, jossa saat vahvan, ammattitaitoisen ja tsemppaavan tuen työllesi
  • Työaika 37,5 h/vko
  • Työpaikan, jossa viihdytään pitkään ja pidetään työntekijöistä huolta
  • Vastuuta ja vapautta
  • Palkka 10,5 €/h + tuloksiin pohjautuva provisio


HAE MUKAAN!

Olen Aino Rainmakerilta ja haastattelen tekijöitä jo hakuaikana!

Ota minuun yhteyttä Whatsappin kautta tai soittamalla suoraan numeroon 0407147994 niin jutellaan lisää.

PERUSTIEDOT

Paikkakunta: Tampere
Työaika: 37,5 h/vko
Työsuhde: Toistaiseksi voimassa oleva
Palkkaus: 10,5 €/h + tuloksiin pohjautuva provisio

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?