Asiakashankkijoita sekä yritysmyyjiä Fortumille, Espanjaan!

original

Haluatko yritysmyynnin ammattilaiseksi edustamaan aidosti hyviä tuotteita?

Haemme Pohjoismaiden suurimman sähköyhtiön Fortumin yritysmyyntitiimiin Espanjaan, Torreviejaan  alalla aloittelevia tai jo kokeneempia konkareita. Teemme 2-vaiheista myyntityötä, joten jos olet aloittelija on sinulla mahdollisuus aloittaa työ asiakashankkijana, ja kehittyä energia-asiantuntijaksi!

Tällä hetkellä Fortumin yritystuotteet ovat markkinoiden halutuimpia ja aidosti parhaita ja turvallisia ratkaisuja yrityksille sähköalan myllerryksen keskellä. Yrityspuolella asiakkaita liikkuu nyt poikkeuksellisen paljon ja halukkuutta siirtyä tunnetun brändin alle löytyy. Tulevaisuudessa kasvua haetaan vielä enemmän, joka mahdollistaa myös urapolkuja esihenkilörooliin.

TYÖSI KUVAUS

 Asiakashankkijana olet yhteydessä puhelimitse ja sähköpostitse pieniin ja keskisuuriin yrityksiin sekä yrittäjiin. Keskustelet asiakkaiden kanssa kartoittaen heidän sähkönkulutustarpeensa ja mitä he arvostavat sähköyhtiön valinnassa. Tavoitteenasi on sopia myyntitapaamisia energia-asiantuntijoille.

Energia-asiantuntijana tavoitteenasi on myydä yrityksille sähkösopimuksia, mutta myös erittäin hyödylliset lisäarvopalvelut ja niiden myyminen ovat osa arkea. Kauppojen koko vaihtelee yhden yksittäisen sähkösopimuksen myynnistä parhaimmillaan 55 sähkösopimukseen yhdelle asiakkaalle. Onnistumista työssäsi mitataan myyntimäärien ja asiakkaille tuotetun lisäarvon kautta. Käyttöösi saat Fortumin vaikuttavan tuotesalkun ja luotettavan brändin!

Fortumin yritysmyyjänä tulet työskentelemään osana kunnianhimoista tiimiä Suomen suurimmassa myynnin ja asiakastyön palveluyrityksessä. Saat myynnin ammattilaisilta aktiivista tukea päivittäiseen kehittymiseesi ja pääset sparrailemaan myyntikokemuksista kannustavien tiimiläisten kanssa. Työtä teemme intohimolla ja tosissaan, mutta muistamme myös välissä nauraa ja ottaa ilon irti onnistumisista!

Odotamme sinulta

✨ Myyntihenkisyyttä ja kokemusta myyntityöstä.

✨ Halua ja intoa kehittää itseäsi.

✨ Sytyt tavoitteellisesta työstä sekä mahdollisuudesta päästä tekemään myyntityötä. 

✨ Haluat saavuttaa parhaat tulokset yksilönä mutta olet myös luomassa yhteistä tiimihenkeä.

✨ Omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

 

Rainmaker – mahdollisuus menestyä

Rainmaker on Suomen suurin myynnin ja asiakastyön palveluyritys. Palveluksessamme työskentelee noin 1500 sateentekijöiksikin kutsuttua palvelualan ammattilaista ympäri Suomen sijaitsevissa toimipisteissämme, asiakkaidemme toimitiloissa sekä toimipisteessämme Espanjan Torreviejassa. Haluamme tarjota sekä työntekijöillemme, että asiakkaillemme mahdollisuuksia menestyä!

Meitä sateentekijöitä yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia. Panostamme työhyvinvointiin, hyvään työilmapiiriin ja innostuneeseen työyhteisöön, sillä mielestämme työssä pitää olla myös hauskaa. Työkulttuuriimme kuuluvat myös erilaiset hauskat kilpailut pelillistämisen keinoin.

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Yleensä toimistollamme on tarjolla mm.hedelmiä.

✅ Tarjoamme työntekijöillemme välineitä urheiluun kuten padelmailat ja lentopallo.

Meille hakeminen on helppoa, et tarvitse CV:tä ja tietojen täyttö vie enintään muutaman minuutin aikaasi – älä siis mieti vaan toimi heti!

Tässä työssä sinulla on paikalliseen Espanjan palkkatasoon ja elinkustannuksiin nähden reilu palkkaus, joka koostuu kiinteästä kuukausipalkasta ja provisiomallista. Omalla hyvällä suoriutumisella sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa ansioihisi. Tiesitkö, että Torreviejassa elinkustannustaso (vuokra, elintarvikkeet, ravintolat) on jopa 20–30 % pienempi, kuin esimerkiksi Fuengirolan alueella? Suomeen verrattuna tämä tarkoittaa reilusti yli 40 % pienempää elinkustannustasoa.
Kiinnostuitko?

Olen Kirsi Rainmakerin rekrytoinnista. Voit jättää suoraan hakemuksen, soittaa tai laittaa viestiä numeroon +358407147996, myös WhatsAppissa! Vastaan mieluusti hakuprosessiin ja tehtävään liittyvissä kysymyksissä.

Tehtävän perustiedot

Aloitus: 28.5.2024
Paikkakunta:
 Torrevieja 
Työaika:
30 h/vko, arkisin.
Palkka: Maksamme sinulle kiinteää kuukausipalkkaa 1000e, jonka päälle sinulle kertyy suoriutumispalkkio työssä menestymisen mukaan. Suoriutumispalkkiolle ei ole ylä- eikä alarajaa. 

Tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyttä.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?