Asiakaspalvelijaksi Elisan Yritysasiakaspalveluun Rainmakerille!

original-5

Sinustako asiakaspalvelun AMMATTILAINEN Elisan tehtäviin Joensuuhun?

Oletko joskus saanut niin hyvää asiakaspalvelua, että sinulle on jäänyt hyvä mieli pidemmäksi aikaa? Upeaa, jos olet! Tässä tehtävässä asiakaspalvelijana olet asiakaskokemuksen luonnin ytimessä.

Haluatko työskennellä päivittäin monipuolisissa tehtävissä erilaisten asiakaskohtaamisten parissa?

Elisan yritysasiakaspalvelijoina meidän tehtävämme on luoda jokaisesta asiakaspalveluun tulevasta yhteydenotosta unohtumaton kokemus ja tässä onnistumme aidolla läsnäololla sekä uteliaisuudella asiakkaan todellista tarvetta kohtaan. Tämä on aitoa vuorovaikutusta, välittämistä ja etenkin ongelmanratkaisua.

Palvelemme asiakkaitamme monikanavaisesti puhelimitse, sähköpostitse ja chatissä, joten odotamme myös uudelta työkaveriltamme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Muusta kielitaidosta ei myöskään ole haittaa tässä tehtävässä. Aiemmasta asiakaspalvelu- tai myyntikokemuksesta on hyötyä.

Me tarjoamme sinulle rennon työpaikan, kannustavan palkkauksen, innostavat esihenkilöt sekä huippukollegat tueksesi, jotta saat tarvittavat valmiudet toteuttaa maailmanluokan asiakaskokemusta Elisan yritysasiakkaille.

Mitä työ asiakaspalvelijana pitää sisällään?

Asiakaspalvelijana olet osa liiketoiminnan ulkoisia tukitoiminneprosesseja ja vastuualueenasi on yritysasiakaspalveluun tulevien yhteydenottojen itsenäinen käsitteleminen eri sähköisissä kanavissa.

  • Neuvonta- ja muutostyötä kuten asiakas- tai sopimustietojen muutoksia, palvelujen päivityksiä, vastauksia asiakkaan kysymyksiin.
  • Lisämyyntiä, meidän tehtävämme on varmistaa nykyisten palveluiden soveltuvan asiakkaan tarpeeseen – tulevaisuuden vaatimuksia silmällä pitäen.

Heräsikö kiinnostuksesi? Voit jättää meille hakemuksen kohdasta ”Hae työpaikkaa”. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian!

Tulemme teettämään valituille henkilöille turvallisuusselvityksen.

Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, voit kääntyä rekrytoijamme Tanja H:n puoleen. Hänet saat kiinni numerosta 040 714 7995, myös WhatsAppista.

TEHTÄVÄN PERUSTIEDOT

Aloitus: 9.1.2023
Paikkakunta: Joensuu, Länsikatu 15 (Tiedepuisto)
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva
Työaika:
37,5 h/vko, arkisin klo 8:00-17:00 välillä
Palkkaus: 12,36 e/h + kannustemalli (ICT-alan TES)

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?