Asiakaspalvelijaksi Espanjaan, Telian tiimiin.

original-47

Asiakaspalvelutyötä lämpimässä

Haemme nyt lisää asiakaspalvelutekijöitä Telia-tiimiimme Espanjan Torreviejaan kehittymään asiakaspalvelun ammattilaisiksi! Haussa ennen kaikkea hyviä tyyppejä, jotka ovat oma-aloitteisia ja tehokkaita työntekijöitä – Rainmaker kouluttaa sinusta ammattilaisen ja tarjoaa erinomaiset puitteet sekä aurinkoisen ympäristön työsi suorittamiseen.

Mitä Rainmakerin asiakaspalvelijan työ Torreviejassa tarjoaa sinulle?

Pääset osaksi Torreviejan iloista työyhteisöä ja Telian asiakaspalvelusta vastaavaa kehittyvää tiimiä, joka tukee työtäsi ja sopeutumistasi uuteen asuinympäristöösi ja espanjalaiseen kulttuuriin. Meillä on viihtyisät ja valoisat tilat Torreviejan keskustan tuntumassa, aivan meren rannassa. Keskeinen sijainti mahdollistaa lyhyen työmatkan ja lähellä olevat keskustan palvelut. Työpäivän taukojen aikana voit nauttia auringosta ja kauniista maisemista.

Rainmaker tarjoaa sinulle erinomaisen koulutuksen asiakaspalvelutehtäviin, joten et siis välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta – meille riittää, kun olet innostunut ja reipas, hyvän asenteen omaava tekijä, jolla on jo jonkin verran tietoteknistä osaamista. Autamme sinua myös työhön liittyvissä viranomaisasioissa ja tuemme muuttoon liittyvissä kuluissa maksamalla lentosi Suomesta Torreviejaan.

Telia ja Rainmaker ovat olleet jo pitkään menestyksekkäitä kumppaneita myynnin ja asiakaspalvelun tehtävissä, ja Telian asiakaspalvelijana pääsetkin palvelemaan tunnetun ja laadukkaan teleoperaattorin asiakkaita. Tukenasi toimivat tiimisi ja esimiehesi ohella Telian uudistettu asiakaspalvelumalli, joka ohjaa asiakaspalvelukohtaamisiasi askel kerrallaan kohti parasta mahdollista asiakaskokemusta. Palvelumalli tukee myös vahvasti Telian lisämyyntiä asiakaspalvelukontaktin ohessa, johon järjestelmämme tekoäly antaa kuhunkin tilanteeseen sopivan ohjauksen ja ehdotukset – pääset siis huomaamattasi kehittymään myös myynnillisten taitojesi osalta.

Tässä työssä sinulla on paikalliseen Espanjan palkkatasoon ja elinkustannuksiin nähden reilu palkkaus, joka koostuu kiinteästä kuukausipalkasta ja provisiomallista, jolloin tienaat 39 h/vko työajalla vähintään 1365 €/kk. Omalla hyvällä myyntisuoriutumisella sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa ansioihisi. Tiesitkö, että Torreviejassa elinkustannustaso (vuokra, elintarvikkeet, ravintolat) on jopa 20–40 % pienempi, kuin esimerkiksi Fuengirolan alueella? Suomeen verrattuna tämä tarkoittaa reilusti yli 50 % pienempää elinkustannustasoa.

Rainmaker työnantajana

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun kumppanuuksia rakentava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Liikevaihtomme vuonna 2020 on noin 70 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1800.

Meitä rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit niin ota yhteyttä WhatsAppilla, viestillä tai soittamalla Kirsille numeroon +358407147996, tai jätä meille heti yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä jo seuraavan arkipäivän aikana! 

Kannattaa hakea heti!

 Aloitus: 16.1.2023

Paikkakunta: Torrevieja, Espanja

Työaika: 30 tai 39 tuntia viikko, arkisin klo 6-21 välillä

Palkka: 1050 tai 1365 euroa/kk + suoriutumiseen perustuva provisiomalli

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?