Asiakaspalvelijaksi Moin asiakaspalvelutehtäviin Rainmakerille

original

Sinustako asiakaspalvelun AMMATTILAINEN Moi Mobiilin tehtäviin Ouluun?

Oletko joskus saanut niin hyvää asiakaspalvelua, että sinulle on jäänyt hyvä mieli pidemmäksi aikaa? Upeaa, jos olet! Tässä tehtävässä asiakaspalvelijana olet asiakaskokemuksen luonnin ytimessä.

Haluatko työskennellä päivittäin monipuolisissa tehtävissä erilaisten asiakaskohtaamisten parissa?

Moin asiakaspalvelijoina meidän tehtävämme on luoda jokaisesta asiakaspalveluun tulevasta yhteydenotosta unohtumaton kokemus ja tässä onnistumme aidolla läsnäololla sekä uteliaisuudella asiakkaan todellista tarvetta kohtaan. Tämä on aitoa vuorovaikutusta, välittämistä sekä etenkin ongelmanratkaisua ja neuvontaa monipuolisissa työtehtävissä.

Asiakaspalvelijana olet osa liiketoiminnan ulkoisia tukitoiminneprosesseja ja vastuualueenasi on sekä kuluttaja-, että yritysasiakaspalveluun tulevien yhteydenottojen itsenäinen käsitteleminen puhelimitse ja sähköpostitse.

Tehtävä pitää sisällään neuvonta- ja muutostyötä, kuten asiakas- tai sopimustietojen muutoksia, palvelujen päivityksiä, vastauksia asiakkaan kysymyksiin ja ongelmanratkaisua erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa. Asiakkaat saavat myös S-bonusta Moin liittymistä.

Pyrimme saamaan asiakkaidemme asiat kerralla hoidetuksi, joten toivomme sinulta löytyvän hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot. Odotamme myös uudelta työkaveriltamme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Kokemus vastaavista asiakaspalvelutehtävistä tai operaattorialalta katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyttä.

Tarjoamme sinulle

rennon työpaikan, kannustavan palkkauksen, innostavat esihenkilöt sekä huippukollegat tueksesi, jotta saat tarvittavat valmiudet toteuttaa maailmanluokan asiakaskokemusta Moin asiakkaille. Työvuoromme sijoittuvat ma-pe klo 8-19 välille, joten viikonloput jäävät sinulle vapaiksi harrastuksia ja muita menoja varten. Suosittelemme työntekijöitämme hyödyntämään perehtymisen jälkeen aktiivisesti myös etätöitä, sillä koemme tämän tuovan meille kaikille parempia tuloksia ja joustoa työhön sekä arkeen.

Etsimme motivoituneita työntekijöitä, jotka ovat innostuneita kehittymään ja oppimaan uutta! Rainmakerilla työtehtäviin annetaan työsuhteen alussa kattava koulutus, joka on yhden kuukauden mittainen. Rainmakerin koulutusjakso on palkallinen. Koulutusjakson palkkaus on 85 % sovitusta pohjapalkasta. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa ammatillisesti.

Rainmaker = mahdollisuus menestyä

Rainmaker on Suomen suurin myynnin ja asiakastyön palveluyritys. Palkkaamme vuosittain 2000 sateentekijöiksikin kutsuttua palvelualan ammattilaista ympäri Suomen sijaitseviin toimipisteisiimme sekä Espanjan Torreviejaan. Sateentekijämme pitävät huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Haluamme tarjota sekä työntekijöillemme, että asiakkaille mahdollisuuksia menestyä!

Meitä rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Työsuhteesi aikana voit myös hyödyntää työsuhdepyöräetumme. 🚲

✅ Kattava Terveystalon työterveyshuolto.

Heräsikö kiinnostuksesi? Voit jättää meille hakemuksen kohdasta ”Hae työpaikkaa”. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian!

Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, voit kääntyä rekrytoijamme Marian puoleen. Hänet tavoitat numerosta 0407147999, myös WhatsAppista.

TEHTÄVÄN PERUSTIEDOT

Aloitus: 9.9.2024
Paikkakunta: Oulu
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva
Työaika: 37,5 h/vko, arkisin klo 8:00-19:00 välillä
Palkkaus: 13,11 e/h (ICT-alan TES) + kannustemalli

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?