Asiakaspalvelijaksi Sanoma Medialle, Rovaniemi

original-1

Olet varmasti kokenut joskus niin hyvää asiakaspalvelua, että olet jäänyt miettimään, miksei tällaista palvelua saa aina? Jos haluat tuottaa juuri tällaista palvelua, tässä on siihen erinomainen mahdollisuus!

Laajennamme toimintaamme Rovaniemellä ja etsimme uuteen tiimiin

SANOMAN ASIAKASPALVELIJOITA

Mistä tässä on kyse?

Palvelemme Aamulehden, Satakunnan Kansan sekä 13 muun paikallislehden kuluttaja-asiakkaita heidän tuotteisiinsa ja palveluihinsa liittyvissä asiakaspalvelukontakteissa. Ratkaisemme asiakkaan yhteydenoton taustalla olevan juurisyyn ja tarjoamme tarvekartoitukseen perustuen asiakkaalle Sanoman muita tuotteita ja palveluita. Palvelemme asiakkaita monikanavaisesti puhelimessa, chatissa ja sähköpostilla.

Myynnillisyys on tärkeä osa asiakaspalveluamme, ja voit kasvattaa myyntituloksilla palkkaasi merkittävästi. Työssä pääset nauttimaan myös onnistumisista, kun löydät asiakkaalle häntä parhaiten palvelevat ratkaisut. Sanomalla on Suomen rakastetuimmat mediabrändit ja se on mukana jokaisen suomalaisen elämässä – työsi siis näkyy ja vaikuttaa laajasti.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän tavoitteellisessa ja kannustavassa ympäristössä. Autamme sinut alkuun ja varmistamme vierestä, että pystyt kehittymään työssäsi ja pääsemään sinulle asetettuihin tavoitteisiin. Hybridimallimme mahdollistaa työskentelyn ajoittain myös etänä.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta positiivista ja iloista asiakaspalveluasennetta, kykyä selvittää ja ratkoa asiakkaiden ongelmia ja haasteita. Ymmärrät, että työ nykyaikaisessa asiakaspalvelukeskuksessa on ajoittain hektistä, joten hioudut paineen alla timanttiseksi asiakaspalvelijaksi. Olet positiivinen tiimin jäsen, joka kannustaa ja innosta kollegoitaan.

Rainmaker työnantajana

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun palveluita tarjoava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla maailmanluokan asiakaskohtaamisia. Palvelutarjoamamme koostuu asiakaspalvelusta, puhelinmyynnistä ja kasvokkain tapahtuvasta myyntityöstä ja henkilöstövuokrauksesta. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli noin 54 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä noin 1400.

Meitä Sateentekijöitä yhdistää positiivinen asenne, halu kehittää itseämme ja auttaa asiakkaitamme onnistumaan. Haluamme mahdollistaa työntekijöillemme joustavan työsuhteen, joka mahdollistaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen yksilölliset tarpeet huomioiden. Edustamme kotimaisia ja kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi Kuukauden Sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

 

Heräsikö kiinnostuksesi? Voit jättää meille hakemuksen kohdasta ”Hae työpaikkaa”. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, voit kääntyä rekrytoijamme Tanja H:n puoleen. Hänet saat kiinni numerosta 040 714 7995, myös WhatsAppista.

Perustiedot:

Aloitus: 24.10.2022
Paikkakunta:
Rovaniemi
Työaika:
25-37,5 h/vko, asiakaspalvelun aukioloaika on arkisin klo 8-16.30 eli illat ja viikonloput ovat vapaata
Työsopimus: 
Toistaiseksi voimassa oleva
Palkkaus:
12 €/h + myyntiin, tehokkuuteen ja laatuun perustuva palkkiomalli

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?