Asiakaspalvelijaksi Sanoma Medialle, Torreviejaan!

original

Olet varmasti kokenut joskus niin hyvää asiakaspalvelua, että olet jäänyt miettimään, miksei tällaista palvelua saa aina? Jos haluat tuottaa juuri tällaista palvelua, tässä on siihen erinomainen mahdollisuus ja vieläpä Espanjan auringon alla!

Mistä tässä on kyse?

Palvelemme Aamulehden, Satakunnan Kansan, Helsingin Sanomien, aikakauslehtien, Ruudun, Suplan, Ilta-Sanoman ja Urheilulehden kuluttaja-asiakkaita heidän tuotteisiinsa ja palveluihinsa liittyvissä asiakaspalvelukontakteissa. Ratkaisemme asiakkaan yhteydenoton taustalla olevan juurisyyn ja tarjoamme tarvekartoitukseen perustuen asiakkaalle Sanoman muita tuotteita ja palveluita. Palvelemme asiakkaita monikanavaisesti puhelimessa, chatissa ja sähköpostilla.

 

SanomaTuotteet.JPG

 

Myynnillisyys on tärkeä osa asiakaspalveluamme, ja voit kasvattaa myyntituloksilla palkkaasi merkittävästi. Työssä pääset nauttimaan myös onnistumisista, kun löydät asiakkaalle häntä parhaiten palvelevat ratkaisut. Sanomalla on Suomen rakastetuimmat mediabrändit ja se on mukana jokaisen suomalaisen elämässä – työsi siis näkyy ja vaikuttaa laajasti.

Mitä tarjoamme sinulle?

🌞 Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän tavoitteellisessa ja kannustavassa ympäristössä. Autamme sinut alkuun ja varmistamme vierestä, että pystyt kehittymään työssäsi ja pääsemään sinulle asetettuihin tavoitteisiin. Hybridimallimme mahdollistaa työskentelyn riittävän koulutus- ja perehdytysjakson jälkeen myös etänä.

🌞 Pääset osaksi Torreviejan iloista työyhteisöä ja kehittyvää tiimiä, joka tukee työtäsi ja sopeutumistasi uuteen asuinympäristöösi ja espanjalaiseen kulttuuriin. Meillä on viihtyisät ja valoisat tilat Torreviejan keskustan tuntumassa, aivan meren rannassa. Keskeinen sijainti mahdollistaa lyhyen työmatkan ja lähellä olevat keskustan palvelut. Työpäivän taukojen aikana voit nauttia auringosta ja kauniista maisemista.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta positiivista ja iloista asiakaspalveluasennetta, kykyä selvittää ja ratkoa asiakkaiden ongelmia ja haasteita. Ymmärrät, että työ nykyaikaisessa asiakaspalvelukeskuksessa on ajoittain hektistä, joten hioudut paineen alla timanttiseksi asiakaspalvelijaksi. Olet positiivinen tiimin jäsen, joka kannustaa ja innostaa kollegoitaan.  Edellyttämme myös että pystyt aloittamaan työn 12.2.2024!

Rainmaker työnantajana

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun palveluita tarjoava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla maailmanluokan asiakaskohtaamisia. Palvelutarjoamamme koostuu asiakaspalvelusta, puhelinmyynnistä ja kasvokkain tapahtuvasta myyntityöstä ja henkilöstövuokrauksesta. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli noin 54 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä noin 1400.

Meitä Sateentekijöitä yhdistää positiivinen asenne, halu kehittää itseämme ja auttaa asiakkaitamme onnistumaan. Haluamme mahdollistaa työntekijöillemme joustavan työsuhteen, joka mahdollistaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen yksilölliset tarpeet huomioiden. Edustamme kotimaisia ja kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi Kuukauden Sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

Tässä työssä sinulla on paikalliseen Espanjan palkkatasoon ja elinkustannuksiin nähden reilu palkkaus, joka koostuu kiinteästä kuukausipalkasta ja provisiomallista. Omalla hyvällä suoriutumisella sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa ansioihisi. Tiesitkö, että Torreviejassa elinkustannustaso (vuokra, elintarvikkeet, ravintolat) on jopa 20–40 % pienempi, kuin esimerkiksi Fuengirolan alueella? Suomeen verrattuna tämä tarkoittaa reilusti yli 50 % pienempää elinkustannustasoa. Autamme sinua myös työhön liittyvissä viranomaisasioissa ja tuemme muuttoon liittyvissä kuluissa maksamalla lentosi Suomesta Torreviejaan.

Heräsikö kiinnostuksesi? Voit jättää meille hakemuksen kohdasta ”Hae työpaikkaa”. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, voit kääntyä rekrytoijamme Kirsin puoleen. Hänet saat kiinni arkisin klo.9-17, numerosta 0407147996 myös WhatsAppista.

Perustiedot:

Aloitus: 12.2.2024
Paikkakunta:
 Torrevieja
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Työaika: 35 h/vko. Työvuorot pääsääntöisesti arkisin klo 7-15.30. (Muutokset mahdollisia)
Palkkaus:
 1225e/kk + tehokkuuteen, laatuun ja lisämyyntiin perustuva palkkio.

Finnish language is essential for this job!

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?