Asiakaspalvelijoita KSS Energialle!

original

Tuntuuko, että asiakaspalvelu on sinun juttusi? Haluatko monipuolisen vakkariduunin ja parhaat työkaverit? Hyvä, jatka siis lukemista!

Haemmekin nyt innokkaita uusia työkavereita meidän asiakaspalvelu- ja back office -tiimiin. Tässä on paikka sinulle, joka haluat mukaan mielenkiintoiseen hybridirooliin, jossa tehtävät vaihtelevat nykyasiakkaiden kontaktoinnista asiakaspalveluun ja back office töihin – tiedossa on siis vaihtelevia ja monipuolisia työpäiviä!

Tarjoamme sinulle mielekkään ja vaihtelevan työn hyvillä arkityöajoilla sekä koulutusjakson jälkeen joustavalla osittaisella etätyömahdollisuudella.

KSS Energia tarjoaa sähkön, kaukolämmön ja maakaasun myyntiä sekä aurinkovoimaloiden ja sähköauton latausratkaisujen konsultointia, myyntiä ja toteutusta. KSS Verkko tarjoaa myös sähkönsiirtopalveluita Kouvolan alueella. KSS Energia investoi aktiivisesti uusiutuvaan energiantuotantoon, kuten pienvesivoimaan, aurinko- ja tuulivoimaan. KSS Energia on alueellisesti merkittävä sähköverkkojen rakentaja ja ylläpitäjä, tarjoten luotettavaa toimitusvarmuutta.

 

 

Mistä tässä työssä on kyse?

Pääset tekemään itsenäistä, monipuolista ja asiakkaalle lisäarvoa tuottavaa työtä yhdessä uuden tiimisi kanssa. Monikanavainen asiakaspalvelutyö tapahtuu puhelimen ja sähköpostin kautta, mikä myös varmistaa työn monipuolisuuden. Työnkuvaan kuuluu myös nykyisten asiakkaiden kontaktointi, johon sisältyy esimerkiksi sopimusten uusimista ja muiden palveluiden päivitystä – pääset siis pitämään huolta omien asiakkaittesi sähkösopimuksista ja siitä, että KSS:n asiakkailla on aina käytössään heille parhaiten sopivat palvelut ja tuotteet. Asiakkaan tarpeiden kartoitus on KSS:lle tärkeää onnistuneen asiakaskokemuksen aikaansaamiseksi. Työ on siis aidosti merkityksellistä!

Lisäksi monipuoliseen työnkuvaan kuuluvat myös ns. back office tehtävät kuten esimerkiksi sopimustietojen tallentaminen järjestelmiin sekä muut sopimuksiin liittyvät taustatehtävät.

Työ alkaa palkallisella perehdytysjaksolla ja tämä voikin olla ensikosketuksesi asiakaspalvelutehtäviin. Ylläpidämme tiimimme osaamista erilaisten koulutusten avulla, joten pääset kehittymään ja laajentamaan osaamistasi työsuhteesi aikana. Työajat ajoittuvat arkisin pääsääntöisesti klo 8.00 – 18.00 välille. Lisäksi tehtävässä on mahdollisuus työskennellä koulutus- ja perehtymisjakson jälkeen joustavasti osin myös etänä. Pyrimmekin siihen, että Rainmakerillä etätyötä hyödynnettäisiin 20-50% työajasta joustavan ja toimivan tekemisen mahdollistamiseksi.

 Mitä odotamme sinulta?

Kokemus energia-alasta tai myynnin ja asiakaspalvelun työtehtävistä helpottaa työn omaksumista, mutta ei ole välttämättömyys – koulutamme kaikki tarvittavat tiedot työssä onnistumiseksi. Tärkeintä on avoin asenne uuden oppimiseen, hyvät ongelmanratkaisutaidot, tietotekniset kyvykkyydet sekä halu tuottaa asiakkaalle laadukasta asiakaspalvelua. Katsomme eduksi myös englannin kielen taidon.

 Rainmaker – mahdollisuus menestyä

Rainmaker on Suomen suurin myynnin ja asiakastyön palveluyritys. Palkkaamme vuosittain 2000 sateentekijöiksikin kutsuttua palvelualan ammattilaista ympäri Suomen sijaitseviin toimipisteisiimme sekä Espanjan Torreviejaan. Sateentekijämme pitävät huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Haluamme tarjota sekä työntekijöillemme, että asiakkaille mahdollisuuksia menestyä!

Meitä rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

 

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Työsuhteesi aikana voit myös hyödyntää työsuhdepyöräetumme. 🚲

✅ Kattava Terveystalon työterveyshuolto.

 Älä aikaile, vaan hae heti!

Voit jättää meille hakemuksesi kohdasta “Hae työpaikkaa”. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.  Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, voit kääntyä rekrytoijamme Marian puoleen. Hänet saat kätevästi kiinni soittamalla numerosta 0407147999.

 

Paikkakunta: Itä-Päijänteentie 55, 40320 Jyväskylä

Aloitus: 13.05.2024

Palkkaus: 12€/h + kannustemalli. Etsimme motivoituneita työntekijöitä, jotka ovat innostuneita kehittymään ja oppimaan uutta! Rainmakerilla työtehtäviin annetaan työsuhteen alussa kattava koulutus, joka on yhden kuukauden mittainen. Rainmakerin koulutusjakso on palkallinen. Koulutusjakson palkkaus on 85% sovitusta pohjapalkasta. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa ammatillisesti.

Työsopimus: Toistaiseksi voimassa oleva

Työaika: 37,5 h/viikko

KSS Energia
KSS Energia on energia-alan konserni, joka kehittää palveluja asiakkaille yhdessä kumppaniensa kanssa ja myy sähköä, lämpöä, kaasua sekä energiaosaamista ja -ratkaisuja. www.kssenergia.fi

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?