Asiakaspalvelua ja Back Office -tehtäviä Lumme Energialla, Kajaani

original

⚡️Oletko valmis loistamaan asiakaspalvelun energiakentässä?⚡️

Haluatko monipuolisen työn, jossa pääset auttamaan kuluttajia arjen tärkeimmässä asiassa eli energiassa? Kiinnostaisiko sinua toimia Lumme Energialla ensiluokkaisena asiakaspalvelun supernovana?

Jos vastasit kyllä, jatka lukemista.

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme Kajaaniin kolmea aurinkoista asiakaspalvelijaa, jotka virtaavat positiivista energiaa asiakaspalvelussa. Olethan valmis tuottamaan erinomaista asiakaskokemusta ja toivomme, että innostut myös myynnillisistä tehtävistä.

Tarjoamme sinulle mielekkään ja vaihtelevan työn Lumme Energialla joustavilla työajoilla sekä koulutusjakson jälkeen mahdollisesti osittaisella etätyömahdollisuudella.

Mistä tässä työssä on kyse?

Pääset monikanavaisesti toimimaan ensimmäisenä yhteydenottopisteenä asiakkaille puhelimitse ja sähköpostitse vastaten salamannopeasti kysymyksiin energiaan liittyvistä asioista, kuten sähkösopimuksista, laskutuksesta, häiriötilanteista ja muiden palveluiden päivityksistä. Monipuolisuutta tehtävään saa myös Back Office -tehtävien puolelta.

Lisäksi, että pääset sytyttämään uusia asiakassuhteita, huolehdit nykyisten asiakkaidemme loistosta tarjoamalla heille parasta mahdollista palvelua. Asiakkaan nykytarpeiden kartoitus on tärkeää onnistuneen asiakaskokemuksen aikaansaamiseksi.

Työ alkaa palkallisella perehdytysjaksolla ja tämä voikin olla ensikosketuksesi asiakaspalvelutehtäviin. Ylläpidämme tiimimme osaamista erilaisten koulutusten avulla, joten pääset kehittymään ja laajentamaan osaamistasi työsuhteesi aikana.

Mitä odotamme sinulta?

🌞 Aurinkoista persoonallisuutta. Kokemus myynnin ja asiakaspalvelun työtehtävistä helpottaa toki työn omaksumista.

🔋 Innostuneen otteen energia-alaa kohtaan ja avoimen asenteen uuden oppimiselle – koulutamme sinut hyvin.

🔌 Tietoteknisen kyvykkyyden sekä halun tuottaa asiakkaalle laadukasta palvelua.

💡 Hyvän suomen kielen taidon sekä katsomme eduksi myös englannin ja ruotsin kielen taidon.


Mitä tarjoamme?

  • Mahdollisuuden työskennellä alalla, joka on täynnä mahdollisuuksia. Jokainen kuluttaja tarvitsee energiaa. Työ on siis aidosti merkityksellistä!
  • Innostavan ja tukevan ilmapiirin, jossa jokainen ääni ja idea ovat arvokkaita.
  • Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin etujen kautta.
  • Kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden vaikuuttaa tähän provisioiden kautta.
  • Mukavat työajat ja etätyömahdollisuuden. Rainmakerillä etätyötä hyödynnetään 20-50 % työajasta joustavan ja toimivan tekemisen mahdollistamiseksi.
  • Mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa asiakaspalvelijana ammattilaisten kanssa.

Rainmaker = mahdollisuus menestyä

Rainmaker on Suomen suurin myynnin ja asiakastyön palveluyritys. Palveluksessamme työskentelee noin 1500 sateentekijöiksikin kutsuttua palvelualan ammattilaista ympäri Suomen sijaitsevissa toimipisteissämme, asiakkaidemme toimitiloissa sekä toimipisteessämme Espanjan Torreviejassa. Haluamme tarjota sekä työntekijöillemme, että asiakkaillemme mahdollisuuksia menestyä!

Meitä sateentekijöitä yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia. Panostamme työhyvinvointiin, hyvään työilmapiiriin ja innostuneeseen työyhteisöön, sillä mielestämme työssä pitää olla myös hauskaa. Työkulttuuriimme kuuluvat myös erilaiset hauskat kilpailut pelillistämisen keinoin.

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Työsuhteesi aikana voit myös hyödyntää työsuhdepyöräetumme. 🚲

✅ Kattava Terveystalon työterveyshuolto.


Lumme Energiasta 💚

😎 Lumme Energialla tarjoamme hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen

😎Autamme valitsemaan ne sopivimmat, luotettavimmat ja kestävimmät energiaratkaisut ja palvelut kotiin, mökille, yrityksille ja sähköiseen liikkumiseen

😎Palvelemme niin ihmisiä kuin yrityksiä Lumme-tyyliin™ eli ammattitaidolla tarpeisiin vastaten, odotukset ylittäen ja planeetasta huolta pitäen


Tule mukaan ja ole osa tulevaisuuden tarinaa – yhdessä loistamme kirkkaammin! ✨

Voit jättää meille hakemuksesi kohdasta “Hae työpaikkaa”. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja saat Ainolta (puh. 040 714 7994) arkisin klo 10-15.

Paikkakunta: Kajaani

Aloitus: 9.9.2024

Palkkaus: 12 €/h + kannustemalli. Etsimme motivoituneita työntekijöitä, jotka ovat innostuneita kehittymään ja oppimaan uutta! Rainmakerilla työtehtäviin annetaan työsuhteen alussa kattava koulutus, joka on kuukauden mittainen. Rainmakerin koulutusjakso on palkallinen. Koulutusjakson palkkaus on 85 % sovitusta pohjapalkasta. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa ammatillisesti.

Työsopimus: Toistaiseksi voimassa oleva

Työaika: 30-37,5 h/viikko. Maanantaista perjantaihin klo 8-20 välillä, sekä kiertävästi viikonloppuvuoroja.

Huomioithan, että tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyttä.

Työtä tehdään puhelimitse, chatin ja sähköpostin välityksellä.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?