Asiakaspalvelutyötä, Joensuu

original-3

Joensuussa on avoinna useita monikanavaisen asiakaspalvelijan tehtäviä. Jätä yhteystietosi, niin etsitään juuri sinulle sopiva työ! 🤩

Jätä yhteystietosi kohdasta ”Jätä tietosi tästä”, niin olemme sinuun yhteydessä. Tietojen täyttäminen vie sinulta aikaa vain minuutin ✌️ 

(Huom. Edellytämme työtehtävissämme täysi-ikäisyyttä)

Rainmaker-6.jpg

Rainmaker

Rainmakerilla pääset työskentelemään Suomen suurimpien brändien parissa. Sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään Joensuussa asiakaspalvelutehtäviin operaattori- tai energia-alalle.

Meillä asenne on kokemusta tärkeämpää ja kaikkiin tehtäviimme kuuluu palkallinen perehdytys sekä jatkuva valmennus. Asiakas- sekä myyntityöhön perehdyttäminen on meille sydämen asia – tervetuloa myynnin sekä asiakaspalvelun korkeakouluun Rainmakerille!

Osaaminen sekä kokemus asiakasrajapinnassa ja myyntitehtävissä toimimisesta antavat sinulle erinomaiset eväät polullesi, missä sitten urahaaveesi ovatkaan. Hyvän palkkauksen ja mahtavan työporukan lisäksi saat siis arvokasta kokemusta asiakas- sekä myyntityöstä.

Työ myös palkitsee hyvin ja keskituntiansiomme asiakaspalvelutehtävistä ovat jopa +14€ tunnissa! 

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi Rainmakerilla

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

✅ Osassa toimeksiannoista on mahdollisuus hybridityöhön eli osittaiseen etätyöskentelyyn koulutus- ja perehdytysjakson jälkeen.

✅ Virkistykseksi toimistollamme on tarjolla mm. hedelmiä.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?